Siirry sisältöön

Työllistäminen

Laitilan kaupunki työllistää työllistämisen määrärahoilla ensisijaisesti laitilalaisia, joiden työttömyys on pitkittynyt tai joita koskee kunnan työllistämisvelvoite. Työllistämisen ehtona TE-toimiston myöntämä palkkatuki.

Kaupungin järjestämän työllistämisen ja työtoiminnan tavoitteena on edistää työttömän työnhakijan työllistymistä avoimille työmarkkinoille ja alentuneesti työkykyisen sekä 60 vuotta täyttäneen pitkään työttömänä olleen mahdollisuuksia saada työtä ja osallistua työelämään. Tavoitteita edistetään ohjaamalla työhaussa, kehittämällä työelämätaitoja ja parantamalla yksilöllisesti työllistymisen mahdollisuuksia. Työtehtävien kautta voidaan myös arvioida työkykyä ja erityistaitoja. Työtoimintaa toteutetaan kaupungin eri yksiköissä, Palke 5:ssä, kierrätyskeskuksessa ja yhteistyöyrityksissä. Palkkatuella työllistymisen mahdollisuuksista keskustellaan ensin oman virkailijan kanssa TE-toimistossa/kuntakokeilussa.

Lisätietoja työllisyys- ja maahanmuuttopäällikkö

Kierrätyskeskus on todellinen löytöpaikka. Jokainen voi viedä hylätyt aarteensa sinne ja silloin joku toinen voi löytää itselleen uuden aarteen, mitä vaalia.