Siirry sisältöön

Liikkuen läpi vuoden -liikuntahaaste

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa on LiikU talvella, LiikU Haastepyöräily ja LiikU syksyllä -kampanjat. Tällä kokonaisuudella halutaan kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja kirjaamaan 18 eri liikuntalajilla tehdyt suoritukset.

LiikU talvella -kampanja 10.1.-31.3.2024

LiikU talvella -kampanjassa lajeina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily, maastopyöräily ja soveltava liikunta.
Kilometrejä voit kerätä mobiilisovelluksella tai omalle paperiselle suorituskortille. Palautathan suorituskorttisi Laitilan kaupungin liikuntatoimelle viimeistään tiistaina 2.4.2024.

LiikU Haastepyöräily -kampanja 1.5.-23.6.2024

Tämä perinteinen LiikU Haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia pyöräilemään koulu- ja työmatkat sekä tietenkin pyöräilemään vapaa-ajalla!

LiikU syksyllä -kampanja 1.9.-30.11.2024

LiikU syksyllä -kampanjassa kilometrejä voit kerryttää monella tavalla! Mukana ovat tietenkin ns. “perinteisemmät” liikuntalajit kuten kävely, sauvakävely, juoksu ja pyöräily. Näiden lisäksi liikuntakilometrejä kerryttävät frisbeegolf, melonta, retkeily, suunnistus ja uinti, sekä rullahiihto ja rullaluistelu. Myös soveltava liikunta on mukana kampanjassa.
Kilometrejä voit kerätä mobiilisovelluksella tai omalle paperiselle suorituskortille. Palautathan suorituskorttisi Laitilan kaupungin liikuntatoimelle viimeistään maanantaina 2.12.2024.