Uusimmat uutiset

Laitilassa tapahtuu: Komiasti Kurtulla -konsertti

12.11.2018

Sunnuntaina 18.11. klo 16:00 on Laitilan Opistotalolla (Urheilutie 5) monipuolinen harmonikkakonsertti, jonka järjestää Vakka-Suomen harmonikkakerho. Konsertissa esiintyy 15- henkinen harmonikkaorkesteri, jossa soittaa Vakka-Suomen musiikkiopiston harmonikkaorkesterin nuoria. Valtaosa heistä on myös harmonikkakerhon jäseniä. Konsertissa kuullaan myös aikuisoppilaita ja entisiä harmonikkakerholaisia. Orkesteria johtaa Marja-Liisa Santala ja konsertin juontaa Pia Lahtinen

Orkesterin ohjelmistoon kuuluu perinteistä harmonikkamusiikkia, kansanmusiikkia eri maista sekä Samuli Jokisen pop- ja elokuvamusiikkisovituksia. Tämän syksyn viikonloppuleirin satoa ovat Samulin sovittamat Ellinooran ”Leijonakuningas”, sekä ”Super Mario” -teema. Vanhempaa poppia edustaa Hunter-Kellerin Menolippu.  Myös Mustan kissan tango, Punasaappaat ja muita mukavia tuttuja sävelmiä kuullaan konsertissa. Kappaleilla on suomalaisia sovittajia sekä mm. ruotsalainen harmonikkapedagogi Lars Holm.

Orkesterin ohella on myös pienempiä kokoonpanoja. Duettoja esittävät mm. kustavilainen Sini Lehtonen ja taivassalolainen Lauri Lahtinen sekä laitilalainen Satu Sarkoranta ja u:kilainen Marja-Liisa Santala. Solisteina esiintyvät mm. 5-vuotias Saara Kylänpää Laitilasta, u:kilainen Emilia Häggström, 11, raumalainen Eero Kallio, 12, ja sokerina pohjalla pelimannimestari ja kultaisen harmonikan kävijä Satu Sarkoranta.

Lippuja myydään ovelta. Lipputulot sekä kahvilan tuotto käytetään lyhentämättömänä lasten ja nuorten leiritoimintaan.

Tervetuloa konserttiin!


Terveyskeskus tiedottaa

2.11.2018

Influenssarokotteet ovat tilapäisesti loppuneet ja tiistaina ei rokoteta. Torstaina rokotukset jatkuvat normaalisti.Laitilan terveyskeskus tiedottaa

1.11.2018


Poliklinikan ilmastointiremontin vuoksi koko poliklinikan toiminta siirtyy väistötiloihin portaittain 5.11.2018  maanantaina alkaen. Väistötilat sijaitsevat terveyskeskuskiintöistössä niin, että potilastoimisto, vastaanottohuoneet sekä laboratorio siirtyy kiinteistön vanhaan osaan ja EA/päivystys siirtyy pohjakerrokseen työterveyshuollon viereen. Kulku potilastoimistoon, vastaanotoille ja laboratorioon tapahtuu nykyisen pääoven viereisestä ovesta ja EA/päivystykseen alapihalta. Pääovi jää käyttöön Terveyskeskusosaston ja hissin käyttöä varten. Liikuntarajoitteisten kulku fysioterapiaan ja Koivukodon yksikköön sekä yläkerran vastaanottohuoneisiin  on mahdollista hissin avulla.

Siirtyminen väistötiloihin aloitetaan vastaanottohuoneista ja viimeisinä siirtyvät EA/päivystystoiminta sekä potilastoimisto/ilmoittautuminen. Tavoitteena siis koko poliklinikan toiminnan siirtyminen väistötiloihin marraskuun puoliväliin mennessä. Potilastoimisto neuvoo tarvittaessa tarkemmat tilojen sijainnit sekä aikataulun.

Poliklinikan toiminta kiireellisten ja päivystysasioiden hoitoa varten säilyy katkeamattomana koko muuton ajan. Kiireettömien asioiden hoitoon tulee mahdollisesti katkoksia muuton aikana ja potilaita pyydetäänkin keskittämään kiireettömät asiat marraskuun puolivälistä eteenpäin. Pahoittelemme mahdollista muuton aiheuttamaa häiriötä.

KORJAUKSENA aiemmin Laitilan Sanomissa informoituun kulkuun laboratorion osalta eli myös laboratorio siirtyy väistötilaan viimeistään marraskuun puoliväliin mennessä. Kulku laboratorioon vanhan puolen ovesta, nykyisen pääoven vierestä.


Liiku rajattomasti Laitilassa

15.10.2018

LIIKU RAJATTOMASTI LAITILASSA- laitilalaisten eläkeläisten 65+ ja erityisryhmien liikuntakortti

-65 v. tänä vuonna täyttäville tai vanhemmille ja erityisryhmiin kuuluville
-vuosimaksu 70 euroa + korttimaksu ensimmäisellä kerralla 15e, kortti on ikuinen
-mahdollisuus liikkua kuntosali KuntoKukossa ja uimahallissa rajattomasti
-myynti ympäri vuoden Laitilan uimahallista aukioloaikoina
-henkilökohtainen johon otetaan asiakkaan kuva kortin oston yhteydessä
-erityislasten kortti (alle 18v) 35euroa/vuosi
-henkilöllisyystodistus tarvitaan ostotilanteessa
- Voimassa 1v ostopäivästä !


Laitilassa tapahtuu: Syystanssit

11.10.2018

Syystanssit lauantaina 20.10 klo 19-01 

Kodjalan koululla tahdittaa tanssiorkesteri Jalmari.

 Lippuja Tiihoselta tai 044-3732287

Järj. Kodjalan koulun vanhempain yhdistys

 


Moninaisuuden ilo -näyttely

9.10.2018

Näyttelyn avaus kirjastossa 2.11. klo 12-13

Näyttelyssä esillä tekemisen ilo. Kaikki työt on tehty Palkeessa. Näyttelyn loputtua kaikki esillä olleet työt viedään myyntiin Palken Keskuskadun putiikkiin.


Tervetuloa Palkeen putiikin Joulun avaus

9.10.2018

Joulun avaus perjantaina 30.11.2018 klo 10-18

Myynnissä ihania jouluisia tuotteita, käsitöitä, leivonnaisia, lyhtyjä...

Tarjolla glögiä ja piparia

Lämpimästi tervetuloa !

Palkkeenputiikkisisältä.jpeg