Siirry sisältöön

Uudenvuoden juhla

Laitilan uudenvuoden vastaanottoa on järjestetty muutaman vuoden yhteistyössä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan ja Helistölän kanssa. Tapahtumapaikkana vuoden viimeisenä päivänä on Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan pihamaa.

Tapahtuma on alkuillan koko perheen iloinen ulkotapahtuma, joka huipentuu ilotulitukseen!

Tapahtumaa on tässä muodossa järjestetty vuoden 2023 uudenvuoden tapahtumasta lähtien. Tämän vuoden 2024 tapahtumaa vietettiin kovassa pakkasessa, mutta iloisella mielellä. Ohjelmalavalla esiintyivät sirkustelevat tontut eli Säilättärien Tonttutohinat, lastenmusabändi Rokki-Kokki sekä bilebändi Tuomas! Lisäksi kuulimme Laitilan valtuuston puheenjohtaja Riikka Saarelan uudenvuoden puheen. Alueella nähtiin myös unissakävelevä Herra Hakkarainen. Tapahtuma-alueelta sai ostaa Laitilan ukrainalaisten leipomia herkkuja sekä Kivikylän makkaraa ja nakkeja. Myös Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan myymälä oli avoinna.

Ilotulitus

Kotipihoilla paukuttelun sijaan kannustamme ihmisiä seuraamaan julkista ilotulitusta ammattilaisten toteuttamana turvallisuuden ja ympäristön nimissä. Perheen ja ystävien kanssa seurustelu sekä herkullisista virvokkeista nauttiminen on helpompaa ja mukavampaa, kun kädet ovat ilotulitteista vapaana ja voi keskittyä pelkästään ilonpitoon.

Kuvia