Siirry sisältöön

Timmi -varausjärjestelmä

Laitilan kaupungin sisä- ja ulkoliikunta-alueiden varauksiin käytetään Timmi-varausjärjestelmää. Huomioithan, että varausjärjestelmään rekisteröityvän täytyy olla täysi-ikäinen.

Varattavia sisäliikuntatiloja ovat:
Finnlamex-halli (montioimihalli)(siirryt toiseen palveluun)
Urheilutalo(siirryt toiseen palveluun)
Koulujen liikuntasalit(siirryt toiseen palveluun)

Varattavia ulkoliikuntapaikkoja ovat:
Laserkeskuskenttä (hiekkatekonurmipäällysteinen pesäpallokenttä)
Tuunan kenttä (tekonurmipäällysteinen kenttä?
Keskusurheilukenttä (yleisurheilukenttä, jalkapallokenttä)
Valkojärven hiekkakenttä

Rekisteröidy Timmi-varausjärjestelmään

Rekisteröityminen varausjärjestelmään (rekisteröityjän täytyy olla 18-vuotias)

1. Siirry varausjärjestelmään(siirryt toiseen palveluun)
2. Täytä lomakekentät omilla tiedoillasi ja siirry eteenpäin vihreästä nuolesta.
3. Lopuksi paina Tallenna-painiketta, tässä kohdassa on valittava “Olen lukenut palvelun ehdot ja hyväksyn ne”
4. Annettuun sähköpostiosoitteeseen saapuvassa viestissä on linkki, jolla vahvistetaan rekisteröityminen
5. Kirjaudu tunnuksellasi järjestelmään

Kirjaudu Timmi-varausjärjestelmään

Täältä pääset kirjautumaan Laitilan Timmi-varausjärjestelmään: https://asp3.timmi.fi/WebTimmi/#/5269(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Käyttöoikeuksien laajentaminen

1. Kirjauduttuasi varausjärjestelmään etusivulta “omat tiedot”, sieltä “omat tiedot”, josta valitset Käyttöoikeuksien laajennus
2. Valitse Uusi-organisaation yhteyshenkilönävalitse Laitila valitse Hyväksyn käyttöehdot, paina Rekisteröidy-painiketta
3. Tarkista omat tietosi lomakkeelta ja jatka painamalla vihreää nuolta
4. Lomakekentässä Organisaation nimi-kirjoita edustamasi tahon nimi. Mikäli nimi on jo asiakastiedoissa, se ilmestyy alasvetovalikkoon, josta voit tehdä valinnan.
5. Täytä lomake loppuun ja siirry eteenpäin vihreästä nuolesta
6. Lopuksi paina Tallenna -painiketta
7. Käyttöoikeuksien lisääminen siirtyy käsiteltäväksi Laitilan liikuntatoimelle.

Hyväksynnän jälkeen asiakas voi valita käyttääkö varausjärjestelmää yksityishenkilönä vai organisaation edustajana. Hyväksytyt organisaatiot ovat valittavissa varausjärjestelmän etusivulta.

HUOM!
Liikuntatoimelle ei tule erillistä viestiä käyttöoikeuksien laajentamisesta. Laita viesti 0505180589 tai sähköposti: emilia.andersson@laitila.fi, jossa kerrot käyttöoikeuksien laajennuspyynnöstä.

Selaa Timmi-varausjärjestelmää rekisteröitymättä

Jos haluat selata Timmi-varausjärjestelmää rekisteröitymättä, se onnistuu tästä linkistä: https://asp3.timmi.fi/WebTimmi/login.do?loginName=selaaja_laitila&password=salasana&getWelcome.do(siirryt toiseen palveluun)

Aloita valitsemalla “tilaprofiilista”, oikea liikuntatila. Sen jälkeen pääset tarkemmin valitsemaan tietyn osan (tai esim. koulujen salit profiilista löytyy kaikki varattavissa olevat koulut). Kalenterista pääset valitsemaan tietyn viikonpäivän, koko viikon, tai tietyt päivät kalenteriviikosta, jota haluat katsoa.

Vuoron maksaminen

Laitilan kaupunki laskuttaa liikuntapaikat kolme kertaa vuodessa: tammi-huhtikuun vuorot, touko-elokuun vuorot ja syys-joulukuun vuorot. Laskun perusteena on varauskalenterissa olevat vuorot. Myös käyttämättä jääneet vuorot laskutetaan, jos vuoron varannut ei poista varausta Timmistä viimeistään 24h ennen vuoron alkua.

Vuoron peruminen

Oman vuoron voi perua kun vuoron alkuun on aikaa 24h tai enemmän. Tämän jälkeen vuoron peruminen ei enää onnistu. Peruuttamattomista vuoroista laskutetaan normaali hinta.