Siirry sisältöön

Kaukolainat

Jos mistään Vaski-kirjastosta ei löydy kaipaamaasi teosta, se voidaan tilata muualta kaukopalvelun kautta. Saat ilmoituksen, kun kaukolaina on noudettavissa. Kaukolaina palautetaan aina siihen kirjastoon, mistä se on noudettu.

Kaukolainaus on maksullista. Yhden kaukolainan hinta on 4 €, johon lisätään mahdolliset lähettävän kirjaston perimät maksut. Yleensä kaukolainatilauksen jälkeen kannattaa varautua noin kahden viikon odotukseen, mutta toimitusaika voi olla pidempikin, jos kaukolainattavasta teoksesta on varauksia lähettäjäkirjastossa.

Kaukolainoissa noudatetaan lähettävien kirjastojen ehtoja ja laina-aikoja. Lainan mukana tulee liuska, johon on merkitty eräpäivä, jolloin laina on palautettava. Kaukolainaa ei voi uusia itse verkkokirjastossa, vaan sen uusimiseksi on otettava yhteyttä kirjastoon.

Kaukopalvelu kirjastoille

Lähetämme kirjastoille kaukolainaksi aineistoa, jota ei ole niiden omissa kokoelmissa. Kaukolainatilauksen voi tehdä suoraan Vaski-verkkokirjaston kautta tai ottamalla sähköpostitse yhteyttä siihen Vaski-kirjastoon, jonka kokoelmiin materiaali kuuluu.

Kaukopalvelun yhteystiedot: 040 485 3543 / kirjasto(a)laitila.fi