Siirry sisältöön
Uutinen

Laitilan munamarkkinat – ohjelmaa ja elämyksiä koko perheelle!

Munamarkkinayleisöä ja torikojuja

Laitilan perinteiset Munamarkkinat järjestetään jälleen tänä vuonna, tarjoten monipuolista ohjelmaa ja elämyksiä kaikenikäisille. Yli 50 vuotta jatkunut tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa kesän kohokohtana, ja tänä vuonna markkinat ovat täynnä uutta ja jännittävää ohjelmaa. Markkinat järjestetään la 15.6. ja sunnuntaina 16.6. Laitilan keskustan kaduilla. Lisätietoja www.laitila.fi/munamarkkinat

Tämän vuoden Munamarkkinoiden punaisena lankana on “Yhteisöllisyys ja perinteet”. Haluamme tuoda esille paikallisten yhteisöjen voiman ja perinteiden merkityksen nykypäivän arjessa. Teema näkyy erityisesti ohjelmatarjonnassa ja markkinatunnelmassa, joka yhdistää vanhat perinteet ja uudet tuulahdukset.

Ohjelman kohokohdat: Torilavalla nähdään upea ohjelmakattaus molempina markkinapäivinä. Suosittelemme erityisesti seuraavia tapahtumia:

Markkinamyynti palvelee lauantaina klo 8.00-4.00 ja sunnuntaina klo 9.00-18.00. Tänä vuonna markkinamyyjät tarjoavat laajan kirjon tuotteita: paikallisia herkkuja, käsitöitä, vaatteita ja paljon muuta. Tule tutustumaan ja tekemään löytöjä!

Tapahtuma-alue on kutakuinkin sama kuin aiempina vuosina. Katualueilla olevat työmaat vaikuttavat hieman liikkumiseen, sillä Kananpolku on suljettu ja Urheilutiellä on työmaa. Odotamme markkinoille tuhansia kävijöitä ja uskomme, että tapahtuma kerää jälleen laajan yleisön.

Oheisohjelma ja tapahtumat: Tarjolla on runsaasti oheisohjelmaa:

Tervetuloa Laitilan Munamarkkinoille kokemaan ikimuistoisia hetkiä ja nauttimaan kesän tunnelmasta!