Yhdistykset

YHTEISTÄ KUMPPANUUTTA -HANKE

Yhteistä kumppanuutta -hanke on Laitilan, Uudenkaupungin ja Pyhärannan kuntien kaksivuotinen hanke, jonka keskeisenä tavoitteena on kehittää kuntien kesken hyviä yhdistysyhteistyön, kansalaisaktiivisuuden ja osallisuuden parantamisen käytäntöjä. Lisäksi tavoitteena on kuntien yhdistysyhteistyön kehittäminen Vakka-Suomen alueella ja yhteistyön tiivistäminen maakunnan järjestöfoorumin kanssa.

Laitilan kaupunkikohtaisena tavoitteena on aikaansaada yhdistysohjelma yhdessä alueen yhdistys- ja järjestötoimijoiden kanssa sekä luoda kestävä ja toimiva rakenne kaupungin ja kolmannen sektorin yhteistoiminnalle.

Yhdistys- ja järjestöasioissa ota yhteyttä Yhteistä kumppanuutta -hankeen järjestökoordinaattori Petri Nyströmiin (yhteystiedot sivupalkissa).

-----

Yhteistä kumppanuutta -hanke on Laitilan, Uudenkaupungin ja Pyhäranna kuntien yhteishanke, joka on toteuttettu Leader Ravakan sekä Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tuella.

-----


Järjestökentän poikkeusolokyselyn tulosten tiivistelmä.

Poikkeusolokyselyn tiivistelmä

Mikäli sinulla on kyselyyn, Yhteistä kumppanuutta -hankkeeseen taikka muuhun kaupunki – järjestö -yhteistyöhön liittyvää kysyttävää tai kommentoitavaa, niin ota yhteyttä järjestökoordinaattoriin (yhteystiedot sivun oikeassa reunassa).

Järjestökoordinaattori
Yhteistä kumppanuutta -hanke
puh. 040 149 5450
Rekrytointi käynnissä

Järjestökoordinaattori toimii yhdistysten ja kuntien välisenä yhteyshenkilönä. Koordinaattori suunnittelee hankkeen toteutuksen yhteistyössä kuntien kanssa sekä organisoi ja toteuttaa suunnitelmat ja toimenpiteet.