Siirry sisältöön

Palveluajat ja omatoimiaika

Kirjaston palveluajat

maanantai – perjantai klo 10–19
aattopäivinä klo 10–15


Poikkeavia palvelu- ja aukioloaikoja 2024:


Omatoimiaika

Kirjasto on käytettävissäsi omatoimisesti palveluaikojen ulkopuolella päivittäin klo 7–22. Kirjautumiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liitetyn tunnusluvun (pin-koodi).

Omatoimiaikaan voit kopioida ja skannata kirjaston monitoimilaitteella käyttäen kopiokorttia. Kopiokortin saat kirjaston asiakaspalvelusta. Saldon lisääminen kopiokortille onnistuu vain kirjaston asiakaspalvelussa. Tulostaminen on omatoimiaikaan mahdollista vain kopiokortilla ja asiakaskoneelta 5.

Kirjastossa on tallentava kameravalvonta. Olet vastuussa kaikista kirjastokortillasi sisään päästämistäsi henkilöistä sekä velvollinen korvaamaan mahdolliset aiheuttamasi vahingot. Alle 18-vuotiaan käyttäytymisestä on vastuussa huoltaja. Kun omatoimiaika päättyy klo 22, kirjaston tiloista on poistuttava. Olet velvollinen korvaamaan hälytyksestä tulevat kulut, jos aiheutat aiheettoman hälytyksen.


Ohjeet sisäänkirjautumiseen:
  1. Aseta kirjastokortti ulko-oven vasemmalla puolella olevan lukijan alapuolelle viivakoodi ylöspäin.
  2. Näppäile lukijaan tunnusluku ja paina #.
  3. Avaa ovi kahvasta vetämällä tai lukijan oikealla puolella olevaa painiketta painamalla.
  4. Vastaat kaikista henkilöistä, jotka päästät sisään kirjastokortillasi. Kirjastossa on kameravalvonta.
  5. Kirjastosalin valaistus toimii liiketunnistimilla eli liikehdintä sytyttää valot automaattisesti. Valot myös sammuvat automaattisesti.