Siirry sisältöön

Varattavat tilat

Monikko

Monikko on monitoimitila, joka sopii kokous- ja koulutuskäyttöön.

Tilassa on pöydät ja tuolit n. 22 henkilölle. Tietokone ja videotykki ovat käytettävissä tarvittaessa. Yleishyödylliset yhdistykset, järjestöt ja näytteilleasettajat voivat vuokrata tilaa maksutta. Yksityisille ja yrityksille Monikon vuokra on 35 €/3 tuntia, seuraavat tunnit 17 €/h. Monikko on käytettävissä kirjaston palveluaikoina. Muista ajoista tulee neuvotella henkilökunnan kanssa. Varaaja voi järjestää tilassa tarjoilua. Keittiön käytöstä tulee neuvotella henkilökunnan kanssa.

Tutkijanhuone

Tutkijanhuone sopii opiskeluun tai työskentelyyn. Huoneessa on tietokone ja tulostusmahdollisuus. Tilan voi varata kahdeksi viikoksi kerrallaan ja se on käytettävissä kirjaston aukioloaikoina. Muista ajoista tulee neuvotella henkilökunnan kanssa.

Neuvottelutila

Neuvottelutila soveltuu työskentelyyn ja opiskeluun. Tilassa on ääntä vaimentavat seinät ja se on ilmastoitu. Istumapaikkoja on kahdelle henkilölle. Tilassa on myös kaksi pistokepaikkaa.

Neuvottelutila on varattavissa kirjaston asiakaspalvelusta: enintään kaksi tuntia päivässä ja kolme varausta kerrallaan. Kun tila on vapaa, sitä voi käyttää seuraavaan varaukseen asti.