Laitilan kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman asukaskyselyn arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Laitilan kaupunki, Keskuskatu 30, 23801 Laitila, Puh. 02 85 011, www.laitila.fi, hallinto@laitila.fi, Y-tunnus 0134480-9

2. Kilpailuun osallistuminen

Osallistumisaika on Laitilan kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman sähköisen asukaskyselyn toteuttamisaika 24.6.-22.8.2021

Kilpailuun voi osallistua Laitilan kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman sähköisen asukaskyselyn (https://link.webropolsurveys.com/S/33AE3D6C0E6131B8) täyttämisen yhteydessä. Arvontaa varten annettuja yhteystietoja ja kyselyvastauksia ei yhdistetä toisiinsa, vaan kyselyyn vastaaminen on täysin anonyymiä. Kyselyyn on mahdollista vastata myös niin, ettei yhteystietojaan jätä, eikä näin ollen osallistu arvontaan.

3. Palkinto

Yhteystietonsa jättäneiden kesken kahdelle henkilölle arvotaan ötökkäverkolla varustettu riippumatto.

4. Palkintoon liittyvät ehdot

Arvonta suoritetaan 23.8.2021 ja saman päivän aikana ollaan yhteydessä arvonnan voittaneisiin. Arvonnan voittaneiden nimet julkaistaan kaupungin viestintäkanavissa heidän suostumuksellaan.

5. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virheistä.

6. Henkilötietojen käsittely

Arvonnan toteuttamisessa ja palkintojen jakamisessa mahdollisesti syntyvät henkilörekisterit poistetaan välittömästi kilpailun ja palkintojen jakamisen jälkeen.