Varppeen koulun keskuskeittiö

Aukioloajat: arkisin 07.15-15.00
Sähköposti: juha.laiho@laitila.fi
Puhelin: 040 653 7151
Puhelin: Urheilutie 11,23800Laitila

Valmistetaan ja tarjotaan maukasta, terveellistä ja vaihtelevaa ruokaa kaikille asiakasryhmille, niin päiväkoti–ikäisille kuin aikuisillekin. Kouluissa ja päiväkodeissa sekä ryhmäperhepäivähoidossa on käytössä 7 viikon kiertävä ruokalista. Oppilaita opastetaan ottamaan tarjolla olevia ruokia monipuolisesti lautaselleen.

Otetaan huomioon moninaiset erikoisruokavaliot. Erikoisruokavalioiden valmistus vaatii ammatillisesti paljon tietoa ja tarkkuutta, koska osa erikoisruokavalioista on tosi vaikea toteuttaa monien rajoittavien raaka-aineiden vuoksi. Erikoisruokavalioista suurimmasta osasta edellytetään lääkärintodistusta.

Kaikille ruokailijoille tarkoitettuja kasvisruokia pääruokana on tarjolla noin kerran viikossa. Lisäksi niille yläkoulun ja lukion oppilaille ja aikuisille, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan kasvisruokavaliota, on sitä tarjolla päivittäin.

Varppeen koulun keskuskeittiö valmistaa oman koulun lisäksi lounaat 7:aan eri toimipisteeseen (Kappelimäen koulu, 3 kyläkoulua sekä ryhmäperhepäivähoitoon Laineen talolle ja Itäkulman koululle).Keskuskeittiössä valmistetaan päivittäin n. 1 100 lounasta.  Ryhmäperhepäivähoitoihin toimitetaan lisäksi aamu-ja välipalatarvikkeita.

Pähkinäpensaan päiväkodin ruokapalvelu toimii kaupungintalolla arviolta vuoden 2019 loppuun asti.

Koulujen kesäloma-aikana Päiväkotien ja Laineen talon ryhmäperhepäiväkodin tarvitsema ruokapalvelu hoidetaan Palke 5:n keittiön toimesta.