Varppeen koulun keskuskeittiö

Aukioloajat: arkisin 07.15-15.00
Sähköposti: juha.laiho@laitila.fi
Puhelin: 040 653 7151
Puhelin: Urheilutie 11,23800Laitila

Valmistetaan ja tarjotaan maukasta, terveellistä ja vaihtelevaa ruokaa kaikille asiakasryhmille, niin päiväkoti–ikäisille kuin aikuisillekin. Kouluissa ja päiväkodeissa sekä ryhmäperhepäivähoidossa on käytössä 7 viikon kiertävä ruokalista. Oppilaita opastetaan ottamaan tarjolla olevia ruokia monipuolisesti lautaselleen.

Otetaan huomioon moninaiset erikoisruokavaliot. Erikoisruokavalioiden valmistus vaatii ammatillisesti paljon tietoa ja tarkkuutta, koska osa erikoisruokavalioista on tosi vaikea toteuttaa monien rajoittavien raaka-aineiden vuoksi. Erikoisruokavalioista suurimmasta osasta edellytetään lääkärintodistusta.

Kaikille ruokailijoille tarkoitettuja kasvisruokia pääruokana on tarjolla noin kerran viikossa. Lisäksi niille yläkoulun ja lukion oppilaille ja aikuisille, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan kasvisruokavaliota, on sitä tarjolla päivittäin.

Varppeen koulun keskuskeittiö valmistaa oman koulun lisäksi lounaat 5:een eri toimipisteeseen (Kappelimäen koulu, 2 kyläkoulua sekä ryhmäperhepäivähoitoon Itäkulman koululle).Keskuskeittiössä valmistetaan päivittäin n. 1 000 lounasta.  Ryhmäperhepäivähoitoihin toimitetaan lisäksi aamu-ja välipalatarvikkeita.

Apilaniityn päiväkodin keittiössä valmistetaan Apilaniityn ja Pähkinäpensaan päiväkodin sekä Palke 7 asiakkaille päivän ateriat arkipäivisin ja lomien aikana.