Kaukolankodin keittiö

Aukioloajat: joka päivä klo 06:00 - 18:00
Sähköposti: marjut.marttila@laitila.fi
Puhelin: 040 654 1043
Puhelin: Kaukolantie 30, 23800 Laitila

Peruslähtökohtana on suositusten mukainen perusruokavalio potilaille ja asukkaille. Yksilölliset toiveet huomioidaan  mahdollisuuksien mukaan. Kotipalvelupuolen ateriapalvelu antaa ravitsevan, lämpimän aterian mahdollisuuden kotiin kuljetettuna. Ravintopalvelu kiinnittää huomiota myös kotipalvelupuolen asiakkaiden yksilöllisiin toiveisiin. Raaka-aineissa suositaan kotimaisia tuotteita. Lihan alkuperämaa on Suomi.

Kaukolankodin valmistuskeittiö valmistaa kokopäivälaitoksien Kaukolankodin, terveyskeskuksen ja Koivukodon kaikki lounaat ja päivälliset, näiden lisäksi pakatut lounaat kotipalveluun.  Kaukolankodissa toimivan Päivätoiminta Pirtin aamukahvi, lounas ja päivälliskahvi hoidetaan keittiöstä. Lisäksi Kaukolankodin henkilökunta ruokailee ruokasalissa. Ateriat yhteensä n. 170 lounasta sekä viikonlopuksi lähetetään kotipalveluun vielä n. 40 kylmänä pakattua annosta. Näiden lisäksi keittiö toimittaa päivittäin 100 aamupalaa ja iltapalaa laitosten osastoille. 


Kotipalveluaterian voi tilata itselle tai läheiselle kaupungin kotihoidon kautta tai soittamalla keittiön numeroon 040 654 1043.


1.1.2023 alkaen Kaukolankodin keittiön toiminta siirtyy hyvinvointialueelle. Jatkossa ruoan toimittaja on Kaarea Oy. 

Keittiön puhelinnumero säilyy ennallaan ja kotipalveluateriat toimitetaan kuten on tilattu.