Oppilaaksi musiikkiopistoon

Uudet oppilaat ilmoittautuvat toukokuun alussa. Seuraava uusien oppilaiden ilmoittautuminen on 2.-16.5.2022. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 2.5.2021 kello 18:00 osoitteessa vsmo.inschool.fi

Vakka-Suomen musiikkiopisto tarjoaa ensisijaisesti lapsille ja nuorille suunnattua soiton- ja laulunopetusta ja perustan elinikäiseen hyvään harrastamiseen. Musiikin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän oppilaaksi voidaan ottaa Vakka-Suomen musiikkiopiston sopimuskunnissa (Kustavi, Laitila, Pyhäranta, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa) kirjoilla olevia henkilöitä. Oppilaita opetukseen otetaan kunnittain sen mukaan kuin kunnan ylläpitämiä oppilaspaikkoja on käytettävissä. 


Mikäli hakijan kotikunta on muu, ratkaisee oppilaaksi hyväksytyn paikan saamisen lopullisesti se, maksaako hakijan kotikunta tai suostuuko hakija itse maksamaan vuotuisen oppilaskohtaisen kuntaosuuden (lukukausimaksujen lisäksi n. 750 €/vuosi). Oppilaaksi hyväksytyllä on kuitenkin mahdollisuus ottaa vastaan myös avoimen osaston paikka (lukukausimaksu 45 min/vko 775 €). Avoimen osaston oppilaspaikoilla ei ole kuntakohtaisia rajoituksia.


ILMOITTAUTUMISSIVU VSMO.INSCHOOL.FI


Tietosuojakäytäntö

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt tiedot tallennettaan musiikkiopiston oppilashallintojärjestelmään. Tietoja käsittelevät musiikkiopiston rehtori, toimistosihteeri sekä laskutustoimi. Tietoja ei käytetä markkinointiin, mutta niitä voidaan käyttää  oppituntien peruuntumisen ilmoittamiseen tai muissa oppilasta koskevista asioissa.

Tietosuojaseloste


Opetustarjonta

  • Jousisoittimet: viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso
  • Puupuhaltimet: huilu, oboe, klarinetti, fagotti, saksofoni
  • Vaskipuhaltimet: trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritonitorvi, tuuba
  • Muut instrumentit: klassinen kitara, sähkökitara, sähköbasso, harmonikka, piano, lyömäsoittimet, laulu, kirkkourut