Vakka-Suomen musiikkiopisto

AJANKOHTAISTA

Vakka-Suomen musiikkiopisto siirtyy perjantaista 4.12. lähtien etäopetukseen ja se jatkuu joululomaan saakka. 

Olkaa yhteydessä opettajiin ja rehtoriin mahdollisissa kysymyksissä ja pulmatilanteissa. Kevään etäopetusjakso sujui hyvin, joten yhteispelillä tästäkin selvitään! Musiikkiopistolla on vielä jonkin verran laitteistoja lainattavaksi etäopetusta varten. Olkaa yhteydessä näistä asioista toimistoon.

Kokoontumisrajoitukset sisätiiloissa ovat tiukentuneet myös 10 henkilöön, joten tämä tekee suuren osan konserttitoiminnastamme mahdottomaksi toteuttaa perinteisesti. Konserttimme joulukuun osalta tullaan perumaan 4.12. alkaen. Opettajat ilmoittavat opiskelijoilleen, mikäli esityksiä toteutetaan etätyöskentelynä tai muilla keinoin.

Toimisto on normaalisti auki etäopetuksesta huolimatta joululomaan asti!Vakka-Suomen musiikkiopiston lukuvuoden 2019-2020 toimintakertomus on julkaistu. 

Löydät sen osoitteesta:  https://issuu.com/vakka-suomenmusiikkiopisto/docs/toimintakertomus_19-20ryhmät


JUHLAVUODEN GAALAKONSERTIN LIVETALTIOINNIN VOIT KÄYDÄ KATSOMASSA SEURAAVAN LINKIN TAKAA:

http://tiny.cc/rog3pz


OTA MUSIIKKIOPISTON YOUTUBE-KANAVA SEURANTAAN!
TÄSTÄ KANAVALLE

yt


Vakka-Suomen musiikkiopisto on perustettu v. 1970 ja se on Laitilan kaupungin ylläpitämä, lakisääteisen valtionosuuden piiriin kuuluva musiikkioppilaitos. Toiminta-alueeseen kuuluvat Laitilan lisäksi Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Musiikkiopistossa annettavan opetuksen tavoitteena on kehittää oppilaiden valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä alan ammattiopintoihin. Musiikkiopisto pyrkii toiminnallaan säilyttämään ja kehittämään kansallista musiikkikulttuuria sekä edistämään yhteistyötä muiden alan ja alueen toimijoiden kanssa.