Vakka-Suomen musiikkiopisto

AJANKOHTAISTA

Päivitetty 16.1.2022 klo 15:45


Lounais-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut ja tarkentanut jo voimassa olevia määräyksiä 14.1.2022. Uudet määräykset ovat voimassa 16.-28.1.2022 (LSAVI/282/2022; LSAVI/285/2022 ja LSAVI/284/2022; LSAVI/287/2022). THL on päivittänyt suosituksiaan 13.1.2022 ja 14.1.2022. Jokaisen on syytä noudattaa suositusta omaehtoisesta karanteenista tarkasti. Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta on siirtänyt tilapäisesti päätösvaltansa musiikkiopiston rehtorille Covid-19-tilanteesta johtuvista opetuksen järjestämisen muutoksista.

Vakka-Suomen musiikkiopiston tavoitteena on kaikin keinoin turvata lähiopetuksen järjestäminen. Kaikessa VSMO:n toiminnassa noudatetaan tunnollisesti kaikkia terveysturvallisia käytäntöjä: suunenäsuojaimia käyttävät kaikki vuonna 2014 (so. perusopetuksen 1-luokalla olevat) ja tämän jälkeen syntyneet, huolehditaan riittävistä turvaväleistä ja noudatetaan kaikkia hygieniaohjeita.

VSMO:n konserttikalenterissa on seuraavat muutokset: sunnuntain 23.1.2022 Opettajat estradilla-konsertti ja keskiviikon 26.1.2022 konsertti ovat peruutettu.

Kaikkien VSMO:n opiskelijoiden yksilöopetus toteutetaan lähiopetuksena.

VSMO:n varhaisiän musiikkikasvatuksen (muskarien) kaikki opetus toteutetaan lähiopetuksena, pl. Uudenkaupungin kaupungin varhaiskasvatusyksiköiden muskaritoiminta.

VSMO:n kaikkien musiikin hahmottamisaineiden (mupeli-ryhmät) opetus toteutetaan lähiopetuksena, poikkeuksena tiistain ryhmä klo 18:10-19:10, josta vuonna 2002 ja tätä aiemmin syntyneet opiskelijat osallistuvat opetukseen etäjärjestelyin.

VSMO:n yhteismusisointiryhmien opetus toteutetaan lähiopetuksena, pl. Laitilan soittokunta ja Harmonikkaorkesteri, joista vuonna 2002 ja tätä aiemmin syntyneet opiskelijat osallistuvat opetukseen etäjärjestelyin.

Renessanssiajan lauluyhtyeen, Vokaaliyhtyeen ja Viihdekuoron opetus toteutetaan etäjärjestelyin.

Linkki sähköiseen viranhaltijapäätökseen.


TULEVAA MUSIIKKIOPISTOSSA

*Konserttikalenteri kevääksi 2022 julkaistu


*lukuvuoden 2020-2021 toimintakertomus on julkaistuHygieniaohjeita:

  • Musiikkiopistolle tullaan terveenä
  • Muistetaan riittävät turvavälit 
  • Pisarasuojat (pleksit)
  • Hyvä käsi- ja yskimishygienia
  • Maskien käyttö (toimitaan kuten koulussa)
  • Tarpeetonta odottelua tai saattajia toimitiloissa on vältettävä
  • Lataa koronavilkku puhelimeesi


Laitilan kaupungin koronatiedotteet
https://www.laitila.fi/ajankohtaista/koronavirukseen-liittyva-tiedotus-terveyskeskuksen-sivuilla/

U-soten tiedotteet
https://uusikaupunki.fi/kaupunki-ja-hallinto/uudenkaupungin-koronainfoOTA MUSIIKKIOPISTON YOUTUBE-KANAVA SEURANTAAN!

TÄSTÄ KANAVALLE

yt


Vakka-Suomen musiikkiopisto on perustettu v. 1970 ja se on Laitilan kaupungin ylläpitämä, lakisääteisen valtionosuuden piiriin kuuluva musiikkioppilaitos. Toiminta-alueeseen kuuluvat Laitilan lisäksi Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Musiikkiopistossa annettavan opetuksen tavoitteena on kehittää oppilaiden valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä alan ammattiopintoihin. Musiikkiopisto pyrkii toiminnallaan säilyttämään ja kehittämään kansallista musiikkikulttuuria sekä edistämään yhteistyötä muiden alan ja alueen toimijoiden kanssa.