Vakka-Suomen musiikkiopisto

AJANKOHTAISTA


Vakka-Suomen musiikkiopiston konserttikausi käynnistyy kaikilla paikkakunnilla 11.9.2020 kello 18:00!

Konsertit toteutetaan seuraavissa paikoissa:

Kustavi-salissa, Laitilan kirjastossa, Ihoden koululla Pyhärannassa, Taivassalon kirjastossa ja Sihy-keskuksen Demo-tilassa Uudessakaupungissa sekä Vehmaan kirjastossa.

Huomioithan, että koronapandemian takia konserttikäytäntöjä on muutettu, joista yksi näkyvä muutos on yleisömäärän rajoittaminen turvavälien säilymisen takia. 

Kustavi-saliin, Laitilan kirjastoon ja Ihoden kouluun voidaan kuhunkin ottaa 30 henkilöä, Taivassalon kirjastoon 50 henkilöä,  Demotilaan ja Vehmaan kirjastoon 40 henkilöä.Vakka-Suomen musiikkiopiston lukuvuoden 2019-2020 toimintakertomus on julkaistu. 

Löydät sen osoitteesta:  https://issuu.com/vakka-suomenmusiikkiopisto/docs/toimintakertomus_19-20ryhmät


JUHLAVUODEN GAALAKONSERTIN LIVETALTIOINNIN VOIT KÄYDÄ KATSOMASSA SEURAAVAN LINKIN TAKAA:

http://tiny.cc/rog3pz


OTA MUSIIKKIOPISTON YOUTUBE-KANAVA SEURANTAAN!
TÄSTÄ KANAVALLE

yt


Vakka-Suomen musiikkiopisto on perustettu v. 1970 ja se on Laitilan kaupungin ylläpitämä, lakisääteisen valtionosuuden piiriin kuuluva musiikkioppilaitos. Toiminta-alueeseen kuuluvat Laitilan lisäksi Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Musiikkiopistossa annettavan opetuksen tavoitteena on kehittää oppilaiden valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä alan ammattiopintoihin. Musiikkiopisto pyrkii toiminnallaan säilyttämään ja kehittämään kansallista musiikkikulttuuria sekä edistämään yhteistyötä muiden alan ja alueen toimijoiden kanssa.