Vakka-Suomen musiikkiopisto

AJANKOHTAISTA

Musiikkiopiston yksilöopetus pyritään käynnistämään 1.3.2021 alkaen lähiopetuksena Laitilassa ja 4.3.2021 muilla paikkakunnilla. Ryhmät kokoontuvat edelleen etänä. Konsertit toteutetaan joko ilman yleisöä, videoiden tai striimaten. Huomaa kaksi eri päivämäärää!
Vietämme ensi viikolla (vko 8) talvilomaa. Toivotaan, että loman aikana palautuminen arjesta onnistuu terveellisen turvallisesti, jolloin paluu onnistuu poikkeustilanne huomioiden mahdollisimman normaalisti. Muistetaan siis kaikki yhteisesti yleiset suositukset ja rajoitukset!

Tule soittotunnille terveenä ja käytä kasvomaskia kuten koulussakin/ työpaikallasi käyttäisit. Huomioidaan turvavälit sekä käsi- ja yskimishygienia. Toivomme, että lasten huoltajat tai kaverit eivät vietä aikaa musiikkiopiston tiloissa. Ensimmäisen viikon aikana lukujärjestyksiin voi tulla muutoksia ja niistä lähemmin kertoo oma opettajasi. 
Laitilan kaupungin koronatiedotteet: https://www.laitila.fi/ajankohtaista/koronavirukseen-liittyva-tiedotus-terveyskeskuksen-sivuilla/
U-soten tiedotteet: https://uusikaupunki.fi/kaupunki-ja-hallinto/uudenkaupungin-koronainfo

Vakka-Suomen musiikkiopiston lukuvuoden 2019-2020 toimintakertomus on julkaistu. 

Löydät sen osoitteesta:  https://issuu.com/vakka-suomenmusiikkiopisto/docs/toimintakertomus_19-20ryhmät


JUHLAVUODEN GAALAKONSERTIN LIVETALTIOINNIN VOIT KÄYDÄ KATSOMASSA SEURAAVAN LINKIN TAKAA:

http://tiny.cc/rog3pz


OTA MUSIIKKIOPISTON YOUTUBE-KANAVA SEURANTAAN!
TÄSTÄ KANAVALLE

yt


Vakka-Suomen musiikkiopisto on perustettu v. 1970 ja se on Laitilan kaupungin ylläpitämä, lakisääteisen valtionosuuden piiriin kuuluva musiikkioppilaitos. Toiminta-alueeseen kuuluvat Laitilan lisäksi Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Musiikkiopistossa annettavan opetuksen tavoitteena on kehittää oppilaiden valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä alan ammattiopintoihin. Musiikkiopisto pyrkii toiminnallaan säilyttämään ja kehittämään kansallista musiikkikulttuuria sekä edistämään yhteistyötä muiden alan ja alueen toimijoiden kanssa.