Työelämätaidot ja yrittäjyys

Teknologiateollisuuden MyTech-ohjelma

Opettaja!
Valtakunnallinen MyTech-ohjelma tarjoaa tukea ja teeman ilmiölähtöisille oppimisprojekteille yläkouluissa ja lukioissa. Pääsette syventämään koulussa tehtävää projektia toiminnallisella opintokäynnillä korkeakoulussa ja teknologiayrityksessä.

Ilmoita oppilasryhmäsi nyt MyTech-ohjelmaan lukuvuodelle 2018-2019!


Yrityskylä Alakoulu Varsinais-Suomi

Yrityskylä Varsinais-Suomi sijaitsee Turussa, ja siellä vierailee joka lukuvuosi 5 000 varsinaissuomalaista kuudesluokkalaista opettajineen. Löydät meidät Kupittaalta ElectroCity-rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta SparkUpin ja ravintola Maunon välistä, osoitteesta Tykistökatu 4.


Huom! Lukuvuoden 2018−2019 ilmoittautuminen aukeaa elokuussa viikolla 33.

Yrityskylä Varsinais-Suomen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tarkista, löydätkö vastauksen usein kysyttyjen kysymysten joukosta.  Tavoitat meidät parhaiten yhteisestä sähköpostistamme yrityskyla.varsinais-suomi@tat.fi. Puhelinnumeromme löytyvät kotisivujemme Yhteystiedot-osiosta.


Yrityskylä Yläkoulu Varsinais-Suomi

Huom! Lukuvuoden 2018−2019 ilmoittautuminen aukeaa elokuussa viikolla 33.


Nuori Yrittäjyys -ohjelmat

Työvälineitä työelämätaitojen, yritteliäisyyden ja taloudenhallinnan opetukseen. NY-ohjelmat tukevat ilmiöpohjaisuutta ja tekemällä oppimista. Ohjelmat kannustavat opittujen taitojen soveltamista koulussa ja vapaa-ajalla.

Alakouluohjelmat
Yläkouluohjelmat
Toisen- ja korkea-asteenohjelmat

Koulutuskalenteri


YES Varsinais-Suomi

YES on yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaverkosto, joka edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista kouluttamalla opettajia, kehittämällä koulutusta, rakentamalla koulu-yritysyhteistyötä ja tarjoamalla materiaaleja opetukseen.