Aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta lukuvuonna 2020-2021 esite

Hakuaika lukuvuoden 2020-2021 ap/ip-toimintaan on 1.-14.2.2020.


Aamu- ja iltapäivätoiminnan sähköinen asiointi eDaisy

Laitilan aamu- ja iltapäivätoiminnan sähköinen asiointi siirtyy uusittuun eDaisy versioon  

 

Palvelun löydätte osoitteesta https://laitila.daisynet.fi/eDaisy 

jossa hoidatte jatkossa hakemisen ja ilmoitukset koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan liittyen: 

  • Hakemus koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan 

  • Irtisanomis- ja muutosilmoitukset  

Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan aina Suomi.fi palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella, eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

 

Kehotamme nykyisiä aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakkaita kirjautumaan Daisyyn ja päivittämään yhteystietonsa aamu- ja iltapäivätoiminnan laskutusta varten. Jatkossa aamu- ja iltapäivätoiminnan palveluntarve kirjataan Daisyyn. Tulevan viikon hoitoaikavaraukset tulee tehdä viimeistään sunnuntaina klo 24 mennessä.

 

Palvelun löydätte osoitteesta https://laitila.daisynet.fi 

Täällä hoidatte: 

  • Palveluntarpeen varaaminen 

  • Henkilötietojesi päivittäminen 

 

Jatkossa kirjautuminen Daisy Net palveluun tapahtuu joko vahvalla tunnistautumisella pankkitunnuksilla tai sinulle luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jonka voit halutessasi vaihtaa. 

 

Uudet käyttäjät: 

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran uuden osoitteen kautta, valitse ”Ensimmäisellä kerralla kirjaudu TÄSTÄ." Onnistuneen tunnistautumisen jälkeen saat itsellesi käyttäjätunnuksen ja asetetun salasanan. 

Uusien käyttäjien kuvalliset ohjeetMistä aamu-ja iltapäivätoiminnassa on kyse? 

Koululaisten iltapäivätoiminnan tavoitteena on järjestää turvallinen, monipuolinen ja toiminnallinen iltapäivä koululaiselle välittömästi koulupäivän jälkeen. Aktiivisen toiminnan vastapainoksi on myös mahdollisuus lepoon ja rauhoittumiseen tutun aikuisen seurassa. Kappelimäen koulun kerhossa on mahdollisuus myös aamupäivähoitoon ennen koulun alkamista. Toiminnalla pyritään vähentämään lasten yksinäistä aikaa koulun jälkeen ilman turvallisen aikuisen läsnäoloa ja helpottamaan perheen ja työelämän yhteensovittamista. Toiminnan tavoitteena on yhteistyössä lasten vanhempien ja koulun kanssa edistää lasten tasa-arvoisuutta, tukea hyvinvoinnin, tunne-elämän, eettisten kasvun ja sosiaalisten taitojen kehittymistä ja ennaltaehkäistä syrjäytymistä.


Keille toimintaa järjestetään? 

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään perusopetuksen 1. ja 2. luokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityistä tukea tarvitseville oppilaille.

Mikäli oppilas tarvitsee aamu- ja/tai iltapäivätoimintapaikkaa kesken lukukauden, ota yhteys toiminnan koordinaattoriin. Yhteystieto alempana.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan on paikkoja Kappelimäen koulussa 60 –65 ja seurakunnan iltapäiväkerhossa 25.


Missä ja milloin? 

Aamupäivätoimintaa järjestetään vain Kappelimäen koulussa klo 7.00 - 9.15.

Iltapäivätoimintaa järjestetään Kappelimäen koulun iltapäiväkerhossa (klo 11.30 - 17.00, pe 11.30 -16.00) tai Laitilan seurakunnan iltapäiväkerhossa (klo 11.30 - 17.00, pe 11.30 - 16.00).


Henkilöstö

Kappelimäen kerhoissa ohjaajia on aamuisin 1-2, iltapäivisin 1-2/kerho (yht. 5- 8) ja seurakunnan iltapäiväkerhossa on 2 ohjaajaa. Ks. yhteystiedot sivupalkista. 


Maksut lukuvuonna 2020-2021:

aamu- ja iltapäivätoiminta 112 € / kk
iltapäivätoiminta 92 € / kk


Aamu- ja iltapäivätoiminnan arviointi

Sivistysvaliokunta 19.6.2018