Retket ja tapahtumat

Nuorisotoimi järjestää retkiä ja tapahtumia osana toimintaansa. Retket ovat avoimia kaikille. Alle 13-vuotiailla on oltava retkellä mukana täysi-ikäinen huoltaja.  Ilmoittautumiset retkille ja tapahtumiin ovat sitovia. Saat lisätietoa retkistä klikkaamalla itsesi ilmoittautumislomakkeelle. 

Kaikille retkille lähdetään & palataan Kaupungintalon edustalta (Keskuskatu 30) ellei muuta ilmoiteta. Nähdään retkillä ja tapahtumissa! 


ke 11.9 Elämä lapselle -konserttimatka (järj. Laitilan MLL & Laitilan Nuorisotoimi)

Laitilan MLL ja Laitilan Nuorisotoimi järjestävät perinteisen matkan Elämä Lapselle -konserttiin keskiviikkona 11.9.2019. Laitilan K-Supermarket tarjoaa jälleen maittavaa matkaevästä. Hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyy mm. Robin Packalen, JVG, Elastinen, Juha Tapio, Benjamin, ABREU, Arttu Lindeman, Sanni sekä tubetähdet Pinkku Pinsku, Roni Back, MiskaMH ja Roponen.

Lähtö Laitilan linja-autoasemalta klo 15, paluu samaan paikkaan tapahtuu puolen yön jälkeen.  Liput myynnissä Laitilan Kirjakaupassa la 10.8. alkaen, lipun hinta 30 euroa (sis. pääsylipun, matkat ja matkaeväät). Huomaathan, että retkipäivä on keskiviikko ja torstai on normaali koulupäivä. Alle 12-vuotiaalla oltava huoltaja mukana.

Huom! Toiveena tasaraha lippua ostaessa, vain käteinen käy. Tänä vuonna matkaan lähtee vain yksi bussi, joten pikaisesti lippukaupoille!

Lisätiedot retkestä Nuorisotoimelta
040 717 7817 / Noora Mantere


Syyslomaa edeltävänä viikonloppuna retkeillään Linnanmäen valokarnevaaleille & ostoskeskukseen. Lisätietoa tulossa!