Retket ja tapahtumat

Nuorisotoimi järjestää retkiä ja tapahtumia osana toimintaansa. Retket ovat avoimia kaikille. Alakoululaisilla ja nuoremmilla tulee olla täysi-ikäinen huoltaja mukana matkalla.  Ilmoittautumiset retkille ja tapahtumiin ovat sitovia. Saat lisätietoa retkistä klikkaamalla itsesi ilmoittautumislomakkeelle. 
Nähdään retkillä ja tapahtumissa! 


Retki kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon


Laitilan kaupungin nuorisotoimi järjestää keskiviikkona 21.2.2024 retken Vantaalle kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon. 

Lähtö klo 8:00
Paluu n. klo 20:00
Lähtö ja paluu Vallesmannintieltä, Nuokkaria vastapäätä. 

Retken hinta: 
- Bussikuljetus 5€/henkilö
- Mahdolliset aktiviteetit, ruokailut ja ostokset omakustanteisesti.

Voit tutustua tarjontaan ja hintatietoihin sivuilla https://jumbo.fi/liikkeet/elamykset-ja-viihde/ 
- Kylpylä Flamingo
- Fun Park
- Keilaus
- Minigolf
- Megazone
- Pikseli virtuaalipuisto
- Vankilaseikkailu (pakohuonepeli)
Kannattaa suosia ennakkovarauksia, joissa hinta on yleensä edullisempi. Aktiviteetteihin osallistutaan omatoimisesti, eli retken ohjaajat eivät osallistu aktiviteetteihin.

Alakoululaisella (1.-6.lk) tai nuoremmalla on oltava täysi-ikäinen aikuinen mukana retkellä. Täysi-ikäinen mukaan lähtevä aikuinen tulee ilmoittaa osallistujaksi omalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova, maksun palautus vain lääkärintodistuksella. Retki toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 15. 
Retki on täysin päihteetön myös täysi-ikäisten osalta. Myös energiajuomat ovat kiellettyjä.

Jumbossa ja Flamingossa aikaa yhteensä 6 tuntia. Lähtö Vantaalta klo 17:00.

Sitovat ilmoittautumiset 11.2.2024 mennessä.

Tapahtuman järjestää Laitilan kaupungin nuorisotoimi.
Lisätiedot: etsivä nuorisotyöntekijä Vilhelmiina Eerola 050 346 7874, vilhelmiina.eerola@laitila.fi

Ilmoittautuminen: bit.ly/talviloma2024


Ukicon

Laitilan nuorisotoimi järjestää retken Uudessakaupungissa järjestettävään Ukicon-tapahtumaan, lauantaina 24.2.2024 klo 12-16.

Lähdemme Laitilassa Vallesmannintieltä, Nuokkaria vastapäätä klo 12.30, paluu samaan paikkaan noin klo 16.30. Uudestakaupungista lähdemme takaisin klo 16.

Ukicon on Cosplay -tapahtuma. Cosplay on harrastus, joka on yhteydessä mangaan, animeen, sarjakuviin, videopeleihin ja elokuviin. Tapahtumaan voit osallistua omassa teemaan sopivassa puvussa tai asussa, mutta myös halutessasi arkivaatteisiin pukeutuneena.

Luvassa päivän aikana:
- karaokea
- askartelupaja
- valokuvauspiste
- taidekuja
- pop-up kirjasto
- open stage
- piirrustuskilpailu
- pehmolelukilpailu 
- pukukilpailu

Mikäli haluat osallistua open stageen tai pukukilpailuun, käy ilmoittautumassa ennakkoon: ilmoittautuminen

Retkelle mahtuu 20 ilmoittautunutta. Kuljetus ja Ukicon-tapahtuma ovat osallistujille ilmaisia. Sitovat ilmoittautumiset su 4.2.2024 mennessä.


Alakouluikäisillä ja sitä nuoremmilla tulee olla oma täysi-ikäinen aikuinen mukana. Mukaan tuleva aikuinen pitää ilmoittaa omalla lomakkeella osallistujaksi. Retki on kaikkien osalta päihteetön ja energiajuomaton. 

Lisätiedot:
Etsivä nuorisotyöntekijä Vilhelmiina Eerola
p. 050 346 7874
vilhelmiina.eerola@laitila.fi

Ilmoittautumiset: bit.ly/ukiconretki


Kuntosalista harrastus

Nuorisotoimi tarjoaa yläasteikäisille ohjatut kuntosalitreenit torstaisin klo 18-19 Nurkkagymillä. Kuntosalitreeneissä tutustutaan kuntosaliharjoittelun perusteisiin ja oikeanlaisiin liiketekniikoihin. Tästä ryhmästä on helppo aloittaa kuntosaliharrastus, sillä tasovaatimuksia ei ole. Kuntosalitreenit ovat osallistujille ilmaiset ja ohjauksesta vastaa liikuntaneuvoja & personal trainer Lotta Huuhtanen. Kerho mahdollistetaan AVIn paikallisen harrastustoiminnan kehittämisavustuksella.
Mukaan liikunnalliset vaatteet ja sisäkengät. Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa.

Kerho alkaa 14.9.2023 klo 18-19 Nurkkagymillä
Tunteja ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

Ilmoittautuminen: bit.ly/kuntosaliharrastuslaitila

Ohjaus järjestetään joka viikko samaan aikaan. Ilmoittaudu tällä lomakkeella, vaikket olisi vielä varma onko salitreeni oma juttusi. Voit tulla kokeilemaan ja peruuttaa osallistumisesi milloin tahansa. Peruutus on tärkeä tehdä jos treenit ei tunnu omalta, jotta voimme vapauttaa paikan odottajille.

Lisätietoa nuorisotoimesta nuorisopäällikkö Tero Vinterbäck 040 717 7817 tai s-postilla tero.vinterback@laitila.fi16-29 -vuotiaiden Kuntosalikerho

Nuorisotoimi tarjoaa 16-29 -vuotiaille nuorille ohjatut ja ilmaiset kuntosalitreenit torstaisin klo 19-20 Nurkkagymillä 2.11 alkaen. Kuntosalitreeneissä tutustutaan kuntosaliharjoittelun perusteisiin ja oikeanlaisiin liiketekniikoihin. Et tarvitse hyvää kuntoa tai aiempaa kokemusta kuntosalitreeneistä liittyäksesi ryhmään, vaan kunto ja taidot kehittyvät kertojen myötä. Kuntosalitreenien ohjauksesta vastaa liikuntaneuvoja & personal trainer Lotta Huuhtanen.

Tämän syksyn kuntosalikerhossa on kuusi ohjauskertaa ja mikäli kiinnostuneita riittää jatkaa kerho toimintaansa myös vuoden vaihteen jälkeen.

Mukaan tarvitset liikunnalliset vaatteet ja sisäkengät. Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa.

Voit tulla kokeilemaan ja peruuttaa osallistumisesi milloin tahansa. Peruutus on tärkeä tehdä jos treenit ei tunnu omalta, jotta voimme vapauttaa paikan odottajille.

Ilmoittaudu: bit.ly/kuntosalikerho

Lisätietoa etsivä nuorisotyöntekijä Mika Siivola 040 190 6178 tai s-postilla mika.siivola@laitila.fi