Retket ja tapahtumat

Nuorisotoimi järjestää retkiä ja tapahtumia osana toimintaansa. Retket ovat avoimia kaikille. Alakoululaisilla ja nuoremmilla tulee olla täysi-ikäinen huoltaja mukana matkalla.  Ilmoittautumiset retkille ja tapahtumiin ovat sitovia. Saat lisätietoa retkistä klikkaamalla itsesi ilmoittautumislomakkeelle. 

Kaikille retkille lähdetään & palataan Kaupungintalon edustalta (Keskuskatu 30) ellei muuta ilmoiteta. Nähdään retkillä ja tapahtumissa! 


Nuorisotoimen hiihtisretki Fazerille, Jumboon ja RUSH-tramppapuistoon!


Nuorisotoimi järjestää hiihtolomaretken Helsingin suuntaan pe 21.2.2020. Retkellä pääsemme tutustumaan Fazerin vierailukeskukseen ja tuotteiden valmistukseen sekä tietysti  maistelemaan Fazerin herkullisia tuotteita. Fazerilta siirrymme Kauppakeskus Jumboon, jossa jokaisella on aikaa syödä ja käydä lempiputiikeissa. Jumbon jälkeen pääsemme purkamaan energiaa RUSH-tramppapuistoon kahden tunnin ajaksi! Retki on avoin kaikille. Alakoululaisella (6.lk tai nuorempi) tulee olla huoltajana mukana vähintään täysi-ikäinen henkilö. 
Retken hinnat:


30 € sis. pääsymaksut RUSH & Fazer ja bussimatka
20€ sis. pääsymaksu Fazer ja bussimatka. Jos et osta RUSH-lippua, voit viettää aikaa trampoliinipuiston kahviossa.
Retki laskutetaan ilmoittautumisessa annettujen tietojen perusteella viimeistään viikon kuluttua retkestä.

HUOM. Rush Sukat = 3€ /pari (sis. alv. 24%, pakolliset, jos ei jo ole, toisen puiston sukat voi vaihtaa veloituksetta). Sukat hankkii jokainen paikanpäältä itse.

Retken aikataulu:

Matkalle lähtö keskuskatu 30, kaupungintalon edusta klo 7.30
Reitti:
Fazer vierailukeskus, opastettu kierros 10.30-11.30
Tämän jälkeen siirtyminen ostoskeskus Jumboon jossa aikaa 14.00 asti.
Jumbosta siirtyminen Rush-trampoliinipuistoon jossa aikaa kaksi tuntia. Rush-päättyy noin 16.30, jonka jälkeen lähtö takaisin Laitilaan.
Laitilassa takaisin noin 19.30.

Ilmoittautumislomake: http://bit.ly/hiihtis2020
Lisätiedot:
Noora Mantere, nuoriso-ohjaaja p. 040 717 7817 / noora.mantere@laitila.fi

Tubetour 2020 - 5-vuotisjuhlakiertue

Tubetour saapuu Uuteenkaupunkiin pe 27.3.2020. Tapahtuman järjestää Uudenkaupungin kulttuuri- ja liikuntapalvelut yhdessä Laitilan nuorisopalveluiden kanssa. Tapahtuma alkaa klo 18.00. Laitilan Wirvoitusjuomatehdas mahdollistaa bussikuljetuksen sadalle nuorelle Laitilasta Uuteenkaupunkiin ja takaisin. Alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistuvan tapahtumaan huoltajan kanssa. Huomioithan tämän, nuoriso-ohjaajat eivät toimi kenenkään lapsen huoltajan tapahtumassa. 
Ilmoittaudu ilmaiseen kuljetukseen: bit.ly/tubetour2020


Tapahtuman liput myynnissä Uudenkaupungin palvelupiste Passarissa sekä lippu.fi -verkkokaupassa. Hinnat 12 € tai ovelta 14 €.
Lisätiedot bussikuljetuksesta:
Laitilan nuorisotoimi p. 040 717 7817 / Noora Mantere