Retket ja tapahtumat

Nuorisotoimi järjestää retkiä ja tapahtumia osana toimintaansa. Retket ovat avoimia kaikille. Alakoululaisilla ja nuoremmilla tulee olla täysi-ikäinen huoltaja mukana matkalla.  Ilmoittautumiset retkille ja tapahtumiin ovat sitovia. Saat lisätietoa retkistä klikkaamalla itsesi ilmoittautumislomakkeelle. 

Nähdään retkillä ja tapahtumissa! 


Ulkoilmaelokuva, Ruby - Teini-ikäinen merihirviö

Laitilan kaupunki yhteistyössä Lions Club Laitilan kanssa järjestävät ulkoilmaelokuvan.
Elokuva Ruby - Teini-ikäinen merihirviö.
Tapahtuma on 8.9.2023, Laitilan keskusurheilukentällä. Portit avataan klo 19.45 ja elokuva alkaa auringon laskeuduttua n. klo 20.30-20.45.
Portit sulkeutuvat elokuvan alettua. Porttien sulkeuduttua alueelta saa poistua, huomioithan, että alueelle ei pääse enää sen jälkeen.
Elokuva on osallistujille ilmainen.
Tapahtuma-alueelle tulevien reput, laukut ym. tarkistetaan järjestyksenvalvojien toimesta.
Tapahtuma on päihteetön.

Urheilutalon WC-tilat ovat remontin vuoksi poissakäytöstä, siitä huolimatta alueella WC mahdollisuus.

Elokuvan ikäraja on 7. Kavin säädösten mukaisesti noudatamme ikärajajoustoa. Ikärajasta voi joustaa enintään kolme (3) vuotta, mikäli lapsen elokuvaseurana on koko elokuvan ajan lapsen hyvin tunteva täysi-ikäinen.

Lisätiedot:
Nuorisopäällikkö Tero Vinterbäck, p. 040 717 7817, tero.vinterback@laitila.fi


Kuntosalista harrastus

Nuorisotoimi tarjoaa yläasteikäisille ohjatut kuntosalitreenit torstaisin klo 18-19 Nurkkagymillä. Kuntosalitreeneissä tutustutaan kuntosaliharjoittelun perusteisiin ja oikeanlaisiin liiketekniikoihin. Tästä ryhmästä on helppo aloittaa kuntosaliharrastus, sillä tasovaatimuksia ei ole. Kuntosalitreenit ovat osallistujille ilmaiset ja ohjauksesta vastaa liikuntaneuvoja & personal trainer Lotta Huuhtanen. Kerho mahdollistetaan AVIn paikallisen harrastustoiminnan kehittämisavustuksella.

Mukaan liikunnalliset vaatteet ja sisäkengät. Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa.

Kerho alkaa 14.9.2023 klo 18-19 Nurkkagymillä
Tunteja ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

Ilmoittautuminen: bit.ly/kuntosaliharrastuslaitila

Ohjaus järjestetään joka viikko samaan aikaan. Ilmoittaudu tällä lomakkeella, vaikket olisi vielä varma onko salitreeni oma juttusi. Voit tulla kokeilemaan ja peruuttaa osallistumisesi milloin tahansa. Peruutus on tärkeä tehdä jos treenit ei tunnu omalta, jotta voimme vapauttaa paikan odottajille.

Lisätietoa nuorisotoimesta nuorisopäällikkö Tero Vinterbäck 040 717 7817 tai s-postilla tero.vinterback@laitila.fi