Retket ja tapahtumat

Nuorisotoimi järjestää retkiä ja tapahtumia osana toimintaansa. Retket ovat avoimia kaikille. Alakoululaisilla ja nuoremmilla tulee olla täysi-ikäinen huoltaja mukana matkalla.  Ilmoittautumiset retkille ja tapahtumiin ovat sitovia. Saat lisätietoa retkistä klikkaamalla itsesi ilmoittautumislomakkeelle. 

Kaikille retkille lähdetään & palataan Kaupungintalon edustalta (Keskuskatu 30) ellei muuta ilmoiteta. Nähdään retkillä ja tapahtumissa! 


Seiskakesä

Keskiviikkoisin 16.6. alkaen klo 13-16 Laitilan Nuokkarilla, kaukolantie 19 23800 Laitila

Seiskakesä-ryhmä kokoontuu viikottain Laitilan Nuokkarilla keskiviikkoisin klo 13-16. Ryhmä on tarkoitettu syksyllä 7.luokan aloittaville nuorille.
Toiminta alkaa 16.6. ja päättyy 28.7.2021. Kokoontumiset alkavat aina Laitilan Nuokkarilta, Kaukolantie 19.

Ryhmään ei odoteta osallistumista joka kerta, mutta toivomme että saamme ilmoituksen jos jokin kerta jää väliin, jotta osaamme huomioida tämän toiminnassa. Otamme mukaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Mukaan on hyvä varustautua rennoilla vaatteilla, mukavilla jalkineilla sekä juomapullolla. Osallistuminen ryhmään on ilmaista. Toiminnan suunnittelussa huomioidaan lasten toiveet.

Seiskakesän vastuuohjaajana on nuoriso-ohjaaja Vilhelmiina Eerola p. 050 3467874 sekä muut säännöllisesti mukana olevat aikuiset: huolihuoltaja Salla Tuomikanta ja nuoriso-ohjaaja Jennika Vataja. 

Ryhmän toiminnassa noudatetaan Lounais-Suomen AVIn, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ja Laitilan kaupungin koronaohjeistuksia. 


Ilmoittautumislomake avautuu 20.5. klo 18 http://bit.ly/seiskakesä

Kaikissa kerhoon liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä,
nuoriso-ohjaaja Vilhelmiina Eerola p. 050 346 7874 vilhelmiina.eerola@laitila.fi