Pop-up Nuokkis

Pop-up Nuokkis on Laitilan kaupungin nuorisotoimen vuoden 2022 kokeiluhenkinen nuorisotila. Nuoret ovat toivoneet nuorisotalon aukioloaikojen laajentamista sekä nuorisotilalta parempaa sijaintia keskustan palveluihin verraten. Pop-up tila on vuokrattu Osuuskauppa Keulalta. Nuoret ovat olleet aktiivisesti mukana tilan toimintoja, kalusteita sekä käyttösääntöjä pohdittaessa. 


Pop-up -nuorisotila Nuokkis syyskuu 2022

maanantaisin. Junnut (4.-6.lk) klo 14.00-16.30
torstaisin  7.lk-17 -vuotiaat klo 15.00-20.00 (HUOM! 8.9. poikkeus, ovet avoinna klo 17-20)
perjantaisin 7.lk-17 -vuotiaat klo 15-21


Koska nuoriso-ohjaaja on mukana 5.luokkalaisten toiminnallisissa vanhempainilloissa syyskuun ajan, on Nuokkis avoinna hajanaisemmin. Lokakuun ja loppusyksyn aukioloajat julkaistaan myöhemmin.

Pop-up Nuokkiksella on tutut aktiviteetit vapaa-ajanviettoon kuten lautapelejä, askarteluvälineitä, älytelkkari, ps4 ja VR-lasit. Pelivalikoima on laaja, ja sieltä löytyy pelattavaa ikärajasuositusten mukaisesti. Pop-up Nuokkiksen aukioloaikana tilassa on aina nuorisotyön ammattilainen ohjaamassa, opastamassa ja valvomassa toimintaa. Nuokkis-illat ovat kaikille avoimia ilmoitettujen ikärajojen puitteissa, eli voit koska tahansa tulla tai mennä. Osallistuminen toimintaan on ilmaista. Toiminta on päihteetöntä.

Nuorisotyöntekijöiden työhuoneet säilyvät paloaseman talossa. Varaathan kahdenkeskisen tapaamisen etukäteen esimerkiksi whatsapilla.


Lisätiedot:
nuoriso-ohjaaja Vilhelmiina Eerola p. 050 346 7874 
nuorisopäällikkö Noora Mantere p. 040 717 7817 
etunimi.sukunimi@laitila.fi