Mukaan Nuorisovaltuustoon!

Nuorisovaltuusto koostuu 13-18 -vuotiaista laitilalaisista nuorista. Nuorisovaltuusto kokoontuu noin joka toinen kuukausi ja se edustaa laitilalaisten nuorten ääntä. Nuorisovaltuustolta kysytään näkemystä, kun päättäjät haluavat tietää nuorten näkökulmaa asioihin. 
 Nuorisovaltuusto voi lisäksi järjestää erilaisia tapahtumia ja tempauksia, esimerkiksi keikkoja ja retkiä.

Nuorisovaltuusto on poliittisesti sitoutumaton. Valtuuston jäsenet valitaan nuorisovaltuustovaaleilla.                    Nuorisovaltuustovaaleissa vaalikelpoisia ja äänioikeutettuja ovat 7-luokkalaiset – vaalipäivänä alle 18-vuotiaat laitilalaiset nuoret. Valtuustoon valitaan 13 varsinaista jäsentä + varajäsenet.

Nuorisovaltuuston kausi on aina kaksi kalenterivuotta. Seuraavat vaalit järjestetään 2.11.2018, jolloin valitaan Nuorisovaltuusto kaudeksi 2019-2020. 


Lähde säkin mukaan Nuorisovaltuustoon! Nuva on hauska harrastus, jonka myötä pääset vaikuttamaan konkreettisesti Laitilan nuoria koskevissa asioissa. Nuvan kautta sinulla on myös mahdollisuus tutustua maakunnalliseen sekä valtakunnalliseen nuorisovaltuustotoimintaan. Nuorisovaltuustotoiminta ei maksa sinulle mitään! Ilmoittaudu Nooralle.

Lisätietoja voit kysyä Nooralta (p. 040 717 7817, myös watsapp!) tai somessa @nuokkarilaitila.

Nuva-vaalit