Nuorisotoimijoiden aamukahvit

Tapahtuma on avoin kaikille laitilalaisten nuorten parissa työskenteleville ja asiasta kiinnostuneille työpaikkaan katsomatta. Tapaamme Laitilan nuokkarilla syksyllä 2019 joka kuun ensimmäinen tiistai klo 8.30–9.30. Emme odota ennakkoon ilmoittautumista - tule paikalle silloin kun kalenteriisi sopii.

Aamukahveilla tulee kuuluviin läsnäolevien kenttien terveiset ja kuulumiset. Mahdollistamme yhteistä työn kehittämistä yli hallintokuntien yhteisen asian, nuorten hyväksi. Tilaisuudessa on mahdollisuus mainostaa omaa nuorille suunnattua toimintaa ja saada tietoa alueen erilaisita tapahtumista ja ajankohtaisista ilmiöistä nuorisotyön kentältä. Keskustelemme ajankohtaisista, nuoria koskevista aiheista ja pyrimme toiminnallamme myös vaikuttamaan nuorten asioihin ja heidän hyvinvointiinsa.

Laitilassa on syksystä 2018 asti kokoontunut Laitilan alueen nuorisotoimijoiden aamukahvit-ryhmä. Tämän vapaamuotoisen ryhmän on koollekutsunut Laitilan kaupungin nuorisotoimen nuoriso-ohjaaja Noora Mantere. Idea ja ajatus ammatillista aamukahveista on tarttunut Nooralle aiemman työpaikan kautta Kokemäen nuorisopalveluista. Malli on rantautunut Kokemäelle alkujaan Porista.

Yhteistyössä on voimaa!

Mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää tai osallistumaan kahvihetkeemme, lisätietoja antaa:

Noora Mantere
nuoriso-ohjaaja/Laitilan kaupunki

Kaukolantie 19, 23800 Laitila
040 717 7817

Aamukahveille on osallistunut väkeä mm. seuraavista organisaatioista:
Laitilan Nuorisoverstas ry
4H Laitila-Pyhäranta
Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Laitila
Laitilan SRK