Nuorisotila Välkkis

Puhelin: 0407177817
Puhelin: Varppeentie 3

Välkkis oli väliaikainen nuorisotila paloaseman nuorisotilan ollessa remontissa syys-lokakuun 2020. Välkkis-nuorisotila sijaitsi Varppeen/Pähkinäpensaan päiväkotikiinteistönä tunnetun rakennuksen uusimmassa, 2008 rakennetussa osassa. Vuonna 1950- ja 1970 -luvuilla rakennetut osat, joissa on todettu sisäilmaongelmaa, oli eristettynä nuorisotoimen toimintatiloista.

Välkkis-nuorisotila sijaitsi rakennuksen 1.kerroksesta. Nuorisotilalla oli WC-, kahvin/teenkeittomahdollisuus, pelitietokone, pleikkari, pöytäfutis, istumapaikkoja sekä aina aukioloaikoina nuorisotyöntekijä tapaamassa nuoria ja valvomassa toimintaa. Välkkiksen hulppea piha tarjosi myös istumapaikkoja ja tekemisen mahdollisuuksia. Välkkiksellä oli ihan ok vaan makoillakin sohvilla, somettaa, iä.
Välkkis-talon 2. kerroksessa sijaitsivat nuoriso-ohjaajan, etsivän nuorisotyöntekijöiden sekä nuorisopäällikön työhuoneet. 


Välkkis sulki ovensa 20.10. yläkoululaisten nuokkariin. Toiminta jatkuu omissa, remontoiduissa tiloissa, 22.10.2020 Paloaseman nuorisotilalla. Nähdään siellä!

välkkiss

välkkistie