Avoimen nuorisotyön arviointiväline - Vuorovaikutteinen palveluiden arviointipäivä Laitilassa

Kutsu:


Onko Laitilassa riittävästi harrastusmahdollisuuksia nuorille? Oletko tyytyväinen nuorille järjestettyyn toimintaan? Oletko tyytyväinen nuorten terveyspalveluihin? Mitä mieltä olet nuorisotalosta: tykkäätkö käydä ja jos et, miksi et? Ja se tärkein: Haluaisitko päästä kuultavaksi ja yhdessä miettimään miten nuorten harrastusmahdollisuuksia ja nuorisotalojen toimintaa paikkakunnalla voidaan kehittää?


Laitilan kaupunki järjestää nuorille mahdollisuuden keskustella ja arvioida yllä lueteltuja palveluita. Päivän aikana voidaan arvioida lisäksi myös teidän nuorten ehdottamia teemoja.

Teillä nuorilla on aikaa aamupäivä arvioida palveluja rauhassa. Iltapäivällä pääsette esittämään kysymyksiä ja ehdotuksia suoraan päättäjille.

Nyt on siis kaikilla on tilaisuus päästä kertomaan, mitä mieltä harrastusmahdollisuuksista ja nuorisotyöstä on! Tilaisuus on täysin maksuton ja päivän aikana osallistuville nuorille tarjotaan lounas. Tilaisuus on koulupäivän aikana, ano poissaolosi Wilmasta tai luokanvalvojaltasi. Yläkoululaisille anottu vapaapäivä on luvallinen poissaolo, asiasta on sovittu rehtorin kanssa.

Pyydämme, että ilmoitatte saapumisestanne pe 20.9 mennessä. Lounasta ja kahvitusta varten ilmoittautumiset netissä: http://bit.ly/nuoretkuuluu

Lisätiedot: Nuorisotoimi Noora Mantere p. 040 717 7817

noora.mantere@laitila.fi


keskustelu