KORONARAJOITUKSET LIIKUNNASSA

Tälle sivulle tulee ajankohtaiset koronasta aiheutuvat ohjeet ja määräykset, jotka koskettavat liikuntaa ja liikunnan harrastamaista Laitilan kaupungin omistamissa liikuntapaikoissa. Ohjeet ja määräykset tulevat Lounais-Suomen aluehallintovirstaolta ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriltä. Lisäksi seuraamme aktiivisesti THL:n ja OKM:n ohjeita.

VSSHP (12.10.2021) suositukset

Kasvomaskia suositellaan käytettävän aina julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa. Kaikissa tapahtumissa pitää noudattaa erityistä huolellisuutta maskien käytössä.

Yleisötilaisuuksissa noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta

Harrastustoiminta: lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua ottaen huomioon terveysturvalliset käytännöt kuten käsihygienia ja riittävät turvaetäisyydet. Toimintaan ei saa osallistua sairaana eikä karanteenin aikana. Aikuisten ryhmäliikunta sekä ottelu- ja kilpailutoiminta sisä- ja ulkotiloissa voivat jatkua. Ryhmäharrastustoiminnassa suositetaan lähikontaktien tosiasiallista välttämistä.

Uimahalleja ja niiden pesu- ja saunatiloja voidaan käyttää ottaen huomioon turvavälejä ja hygieniatoimenpiteitä koskevat vaatimukset.

VSSHP: https://www.vsshp.fi/fi/Sivut/Koronavirusepidemia-2020.aspx

AVI: https://avi.fi/yleistiedoksiannot-lounais-suomi

THL asioithan meillä vain terveenä.jpg