Haastepyöräily

LAITETAAN KAIKKI PYÖRÄT PYÖRIMÄÄN!

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounais-Suomessa 41 kunnan alueella.

Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyötä, cyclocross pyörä, maantiepyörä, laatikkopyörä, tandem-pyörä... jne. Kaikille löytyy jonkinlainen, itselle sopiva polkupyörä, joten viimeistään nyt on aika laittaa kaikki laitilalaiset pyörät pyörimään!

Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, ja samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan. Kuntakisassa on nyt kolme sarjaa: alle 5000 asukkaan, alle 10 000 asukkaan ja yli 10 000 asillaam sarjat.

Laitila on mukana kuntien välisessä kilpailussa, jossa kerätään kilometrejä vapusta juhannukseen, eli 1.5.-26.6.2022. Kirjaukset kuitenkin jatkuvat Laitilassa tuttuun tapaan elokuun loppuun asti. Tällä tavalla Laitilan kaupungin liikuntatoimi haluaa kannustaa kaikkia laitilalaisia pyöräilemään läpi koko kauniin Suomen kesän!

Ohjeet kilometrien kirjaamiseen

Laitilassa käytetään kahta kirjaus tapaa: vihkot on viety postilaatikoihin, joita löytyy Laitilasta kaikenkaikkiaan 19! Kartta löytyy oikealta. Perinteisen vihkokirjauksen lisäksi pyöräilijöiden käytössä myös mobiilisovellus. Älä tee tuplakirjauksia, vaan laita kilometrit joko vihkoon TAI mobiiliin!

Laatikkokirjaukseen oikeuttava määrä edellyttää 10 kilometrin matkaa pyöräillen, mutta esim. työmatka- tai koululaispyöräilyssä kirjauksen voit tehdä kokonaismatkan edestakaisin ollessa 10km. Samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kutakin 10km kohden. Jokainen kirjaa omat pyöräilynsä.

Mobiilikirjaus 

1. Lataa sovellus Google Play tai App Store -sovelluskaupasta

2. Kirjaa omat tiedot sovellukseen (jos olet aikaisemmin käyttänyt mobiilisovellusta, löytyvät tietosi koodilla)

3. Kirjaa omat pyöräilysi (todelliset kilometrit)

4. Jos keräät kilometrejä jollekin tietylle kylälle, kirjoita AINA kylän nimi, ennen kuin painat "tallenna" nappia

5. Tallenna


Täältä löydät lisää tietoa Haastepyöräilystä:

www.liiku.fi/haastepyoraily


LiikU ja Laitilan kaupnki arpovat kaikkien osallistuneiden kesken palkintoja, kuten polkupyöriä.


Lisätietoja liikuntatoimistosta puh. 050 5180 589 tai emilia.andersson@laitila.fi