Joukkoliikenne

Laitilan kaupunki tarjoaa erilaisia kuljetuspalveluita.

  • Koulukuljetukset
  • Sosiaalitoimen asiakaskuljetukset 
  • Asiointiliikenne

Koulukuljetukset

Koulukuljetuksista lisätietoa löytyy Sivistystoimen sivuilta kohdasta Koulumatkat ja -kuljetukset.

Sosiaalitoimen asiakaskuljetukset

Sosiaalitoimen asiakaskuljetuksista lisätietoa löytyy sosiaalitoimen sivuilta kohdasta ikäihmisten palvelut tai sivuilta vammaispalvelut.

Asiointiliikenne

Laitilan kaupungin asiointiliikennettä hoitaa 1.9.2021 alkaen Triviabus.

Asiointiliikenne on tarkoitettu palvelemaan ikäihmisiä, liikuntarajoitteisia, kehitysvammaisia sekä muita asukkaita, joille omatoiminen kulkeminen päivittäisille kauppa-, apteekki-, pankki- ym. asioille on haasteellista.

Asiointiliikennettä ajetaan arkipäivisin pääsääntöisesti klo: 7-16 Laitilan kaupungin alueella yhdellä 15 paikkaisella autolla, johon mahtuu lisäksi yksi pyörätuolissa matkustava henkilö.

Huomioithan, että asiointiliikenteen auto hoitaa myös Monipalvelukeskus Palkkeen sekä ikäihmisten päivätoiminta Pirtin kuljetusmatkat aamuisin ja iltapäivisin. Auto on tarvittaessa myös muun sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin soveltuvassa käytössä.

Liikennöitsijällä on oikeus periä kuljetuksista liikenne- ja viestintäministeriön vahvistaman joukkoliikennetaksan mukainen korvaus. Asiointiliikenteessä käytetään kilometripohjaista hinnastoa, joka perustuu Matkahuollon hinnastoon. Hinnasto löytyy sivun oikeasta reunasta.

Asiointimatkan voit tilata numerosta: 045 7834 5943 arkipäivisin pääsääntöisesti klo 7.00-16.00. Matka tulee tilata hyvissä ajoin etukäteen. Kuljettaja sovittelee aikataulut viikon kuljetusohjelmaan.