Päivätoiminta


Kaupunki järjestää ikäihmisten päivätoimintaa, joka on tarkoitettu kotona asuville yli 65 –vuotiaille henkilöille, jotka pystyvät toimimaan ryhmässä ja olemaan mukana vähäisellä avustuksella. Liikunta-apuvälineiden käyttö ei ole este ryhmään osallistumiselle.  

Päivätoiminnan tarkoitus on tuoda elämään iloa ja mielekkyyttä, poistaa yksinäisyyttä eli tuoda seuraa ja ystäviä. Tarkoitus on kaiken kaikkiaan tukea kotona asuvien henkistä ja fyysistä virkeyttä.

Jokaisena arkipäivänä kokoontuu eri päivätoimintaryhmä klo 9 – 14. Päivätoimintapäivän aikana tarjotaan aamupala, lounas ja päiväkahvi sekä ohjataan monenlaista mielekästä tekemistä. Toiminta sisältää yhdessäoloa ja jutustelua, liikunnallisia tuokioita, virikkeellistä toimintaa, kädentaitoja, musiikkia ja muuta kulttuuria sekä paljon muuta.

Päivätoiminnan hinta on 20,40 €/ päivä ja siihen sisältyy kaiken edellä mainitun lisäksi tarvittaessa palveluliikenteen kuljetus kotoa (max. 10 km keskustasta) ja takaisin ryhmän jälkeen.

Päivätoimintaa järjestetään omissa tiloissa Kaukolankodin toiminnasta erillään (osoitteessa Kaukolantie 30, Laitila)

HUOM! Ikäihmisten päivätoiminta Pirtin asiakkaiden kuljetukset hoitaa Triviabus 1.9.2021 alkaen. Päivätoiminnan henkilökunta tiedottaa kullekin asiakkaalle aikataulumuutoksista. Laitilan kaupunki pyytää ymmärrystä ja kärsivällisyyttä uusien aikataulujen käyttöönotossa. Lisätietoja antaa Eila Saarva puh.  0406305939 tai Heidi Raitamäki  puh. 0406463452.


LISÄTIETOJA:

Eila Saarva 040 6305939 

Heidi Raitamäki  040 6463452


Päivätoimintamainos

Ikäihmisten päivätoiminta Pirtti -esite