Parasta Laitilassa vol. 2

Suomessa on ollut lämpimin kesän alku vuosiin. Kesäsomettajan työni takia olen päivittäin ulkona useita tunteja. Tämä kesäkuun puolikas on ollut minullekin kiireisin pitkään aikaan, joten en ole ehtinyt nauttia lämpimistä kesäsäistä paljoakaan. Toiseksi parhaaksi paikaksi Laitilassa valitsin siis Särkijärven uimarannan, koska se on jo pari viikkoa pyörinyt mielessäni.

Särkijärven uimaranta on mielestäni paras uimaranta Laitilassa. Tykkään hiekkarannasta enemmän kuin ruohikkoisista ja mutapohjaisista rannoista. Pitkä laituri ja sen päässä ollut nyt jo edesmennyt hyppytorni olivat lapsena kesäpäivän kohokohta. Kioskista sai herkkuja ja juotavaa pitkin päivää. Tänä kesänä en ole ehtinyt vielä kertaakaan Särkijärvelle uimaan, mutta eiköhän sekin tule tehtyä vielä.

Odotan innolla uutta hyppytornia, jonka on tarkoitus tulla ensi vuonna. Harmikseni en pääse työssäni käymään uimarannoilla, vaikka se olisi ollut vaihtoehtona. Ne vaan ovat aika kaukana keskustasta, ja koska liikun pyörällä, siihen olisi mennyt koko työpäivä. Uimarannoilla käyminen saattaa jäädä seuraajani Ilmarin hommiksi. Nauttikaa lämpimästä juhannuksesta!

 Terveisin kesäsomettaja Mette


Julkaistu 18.6.2020