Blogikirjoitus ruokapalveluesimies Noora Oksaselta

Hei, NNoora Oksanenimeni on Noora Oksanen ja työskentelen Laitilan kaupungilla ruokapalveluesimiehenä. Aloitin työt toukokuussa 2019 ja tätä pestiä ennen toimin yrittäjänä Laitilassa 9 vuotta.

Vastuu alueeni on Palke 7:n ja päiväkotien ruokahuolto. Pääasiassa minut löytää Poukantiellä sijaitsevasta keittiöstä. Minun lisäkseni keittiöissä häärii kolme Palke 5:n ja Pähkinäpensaan keittiössä kaksi ravitsemusalan ammattilaista.

Palke 5:den keittiö valmistaa molempiin päiväkoteihin lounaan ja kuljetusliike hoitaa kuljetuksen Pähkinäpensaaseen. Aamiaisen ja välipalan molemmat keittiöt valmistavat itse.

Monipalvelukeskus Palke 7:n asiakkaat lounastavat myös päivittäin ruokasalissamme. Yhteensä annoksia täällä valmistetaan päivässä noin 350.

Laitilassa on nyt valtavan hyvä tilanne päiväkotien suhteen! Uudet ja toimivat rakennukset luovat myös keittiöhenkilökunnalle hienot puitteet valmistaa maittavaa ja terveellistä ruokaa päivittäin. Keittiöt ovat toimivia ja nykyaikaisia toki kompakteja kokonaisuuksia!

Tästä tilanteesta olen valtavan ylpeä ja onnellinen. Yhdessä voimme kehittää uutta ja ideoida vanhaa toimivaksi…

KeittiötyöntekijöitäSe mitä työpöydältäni tänään löytyy on kuppi kuumaa kahvia ja ruokalistan suunnittelua… raaka-aine tilausten tekemistä…työvuorolistan suunnittelua ja monia muita päivittäisiä askareita….välillä toki tuppaan itseni keittiöön ja minut kyllä voi löytää leipomasta sämpylöitä tai tiskinurkasta. Pidän työstäni juuri siksi että työni kuva on moninainen ja jos oikein alkaa tressi painaa päädyn moikkaamaan lapsia päiväkodin puolelle=)

Oikein mukavaa syksyä kaikille blogin lukijoille!!

terkuin Noora Oksanen 


Julkaistu 14.9.2020