Kilpailu instagramissa: missä kuuluu Wifi4EU?

Julkaistu: 29.11.2019

Missä kuuluu WiFi4EU?

Laitilan kaupunkikeskustan alueen julkisiin tiloihin on vuonna 2019 otettu käyttöön kuntalaisille ja matkailijoille maksuton WiFi4EU-verkko. Tukiasemia on kaikenkaikkiaan 12 kpl, seitsemässä eri kohteessa. Löydätkö sinä missä Wifi4E-verkko kuuluu? OTA KUVA paikasta, jossa Wifi4EU-verkko toimii ja liitä kuvatekstiin #WiFi4EUlaitila ja merkitse @laitilankaupunki. Huom. kilpailussa otetaan huomioon vain julkiset tilit. Voit testata verkon toimivuutta liittymällä Wifi4EU-verkkoon kantavuusalueella. Osallistujien kesken arvontaan erilaisia palkintoja. Pääpalkintona Laitilan puhelimen lahjoittama Samsung Galaxy A40 –älypuhelin.

Kilpailuaika on 29.11.-2.12.2019. Voittajat arvotaan ke 4.12. Voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä. Palkinnot  ovat noudettavissa Laitilan nuorisotalolta nuorisotalon aukioloaikoina tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat Instagram-palveluun rekisteröityneet käyttäjät. Osallistumisoikeutta ei Laitilan kaupungin tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.

MUUTA:

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity  Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestää:
Laitilan kaupunki, PL 25, 23801 Laitila