Uutisarkisto

Vuorovaikutteinen palveluiden arviointipäivä nuorten näkökulmasta Laitilassa

Julkaistu: 12.9.2019

Avoimen nuorisotyön arviointiväline - vuorovaikutteinen palveluiden arviointipäivä Laitilassa

Nuorisotoimi on mukana Avin rahoittamassa hankkeessa, jossa pyritään kehittämään avoimeen nuorisotyöhön entistä parempi arviointimenetelmä. Hankkeesta muodostuu nuorisotyön tunnusluku, joka vetää yhteen työn laadun ja vaikuttavuuden. 

Laitilassa arviointipäivä järjestetään ke 2.10. Päivän aikana nuoret saavat kertoa ennakolta valittujen teemojen puitteissa, mitä mieltä he ovat asioista. Myös nuorten omia teemoja voidaan nostaa esille. Tapahtuman onnistumiseen tarvittaisiin nyt nuoria!

Teemoja voivat olla esimerkiksi:

Oletko tyytyväinen nuorisotalon tarjontaan ja toimintaan?

Oletko tyytyväinen nuorten harrastusmahdollisuuksiin Laitilassa?

Oletko tyytyväinen nuorten mahdollisuuteen vaikuttaa Laitilassa?

Oletko tyytyväinen nuorten terveyspalveluihin Laitilassa?

Teemat on valittu siten, että hankkeessa mukana olevat pilottikunnat saavat vertailukelpoista dataa arviointipäivien tuloksista.


Arviointipäivä järjestetään keskustelupäivä menetelmän avulla. Päivään on ilmoittautunut jo mukavasti jo viranhaltijoita sekä kuntapäättäjiä, mutta nyt kaivattaisiin nuoria kertomaan näkemyksiään.


Tapahtumaan voi ilmoittautua kaikki 7.lk-29 -vuotiaat nuoret. Tarjoamme päivän aikana lounaan osallistujille. Ilmoittaudu viimeistään 20.9 mennessä nettilinkin kautta ruokailua varten https://bitly.com/nuoretkuuluu


Lisätiedot Nuorisotoimesta, Noora Mantere p. 040 717 7817 tai noora.mantere@laitila.fi