Uutisarkisto

Varppeen koulun ja kaupungintalon saneerauksille urakoitsijat

Julkaistu: 19.11.2020

Kaupuningtalon lvis-saneeraus sai tekijänsä.


Tekninen valiokunta kokoontui keskiviikkona 18.11.2020 ja valitsi kahdelle saneerausurakalle urakoitsijat. Varppeen koululla on kuluvan vuoden aikana tehty saneerauksia, joihin on lukeutunut kellarikerrokseen kohdistuneet purkutyöt. Kellarikerrokseen on nyt tarkoitus rakentaa rakennusteknisesti sisäilmaa parantavat ratkaisut sekä vaihtaa lämmönjakotapaa ja uusia valaistusta. Tarjouksia urakkaan otettiin vastaan rakennus-, lvv-, iv- ja sähkö- ja automaatiotöiden osalta. Tarjouksia oli määräaikaan mennessä tullut eri urakoihin yhteensä 17 ja tekninen valiokunta päätti valita valintaperusteen mukaisesti edullisimmat tarjoukset. Urakoiden toteuttajiksi valittiin rakennusteknisten töiden osalta Laitilan Talorakenne Oy 519.000 € ,lvv-töiden LVI-Kuusisto Oy 132.900 €, iv-töiden Laitilan IP-työ 84.700 €, sähköteknisten töiden Sähköpoltin A. Astila Ky 89.500 € ja rakennusautomaation Fidelix Oy 12.500 €.

Kaupungintalon lvis-saneerauksen 2. vaiheen toteuttamiseen oli myös pyydetty tarjouksia. Urakkaan sisältyy kaupungintalon ensimmäisen kerroksen teknisen osaston, pääaulan sekä toisen kerroksen toimistohuoneet. Tarjouksia tuli yhteensä 8, joiden joukosta valittiin myös edullisimmat tarjouksensa jättäneet urakoitsijat. IV-urakkaan valittiin Laitilan IP-työ 203.00 €, LVV-urakkaan Iso-Kouvola Oy 68.000 €, sähköurakkaan JMT Service Oy 71.470 € ja rakennusautomaation toteuttajaksi Fidelix Oy 23.500 €.


Kaupunki hakee avustusta Sirpunpuiston alueen kehittämiseen.

Valiokunta merkitsi tiedoksi, että kaupunki on osallistumassa Uudenmaan ELY-keskuksen avustushakuun. Uudenmaan ELY-keskus myöntää valtionavustuksia kuntien lähivirkistys- ja lähiluontoalueiden kunnostamiseen kehittämiseen ja palvelujen parantamiseen. Laitilan kaupunki hakee avustusta Sirpunpuiston alueen kunnostusta varten. Kaupunkilaisia osallistetaan hankkeen tiimoilta ja kehittämisideoita kunnostusta varten kerätään parhaillaan sähköisen kyselyn kautta. Kysely on auki 23.11. asti www.laitila.fi/kuntalaiskyselyt.

 


Lisätietoja: tekninen johtaja Mika Raula. puh. 050 0596127, mika.raula@laitila.fi