Uutisarkisto

UUSI PÄIVÄTOIMINTA PIRTTI ALOITTAA LAITILASSA

Julkaistu: 14.3.2018

UUSI PÄIVÄTOIMINTA PIRTTI ALOITTAA LAITILASSA

Laitilan kaupunki aloittaa päivätoimintakokeilun Kaukolankodin tiloissa.

Virikkeellinen päivätoiminta on tarkoitettu yli 65- vuotiaille kotona asuville laitilalaisille ikäihmisille.  Toiminta suunnataan lähinnä niille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea kotona asumiseen tai kokevat yksinäisyyttä, turvattomuutta tai eivät kykene harrastamaan itsenäisesti. Tarkoituksena on tukea asiakkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ihmisen yksilöllisyyttä ja voimavaroja kunnioittaen.

Päivätoiminta sisältää monipuolisesti vaihtelevaa tekemistä sekä aamiaisen, lounaan ja päiväkahvin. Tarjolla on muun muassa seurustelua, muistelua, liikuntaa, kulttuuria, kädentaitoja ja paljon muuta mielenkiintoista. Toiminnan välillä on mahdollisuus levätä rauhallisessa tilassa.                                                             Jokaisena arkipäivänä kokoontuu eri ryhmä klo 9-14.00.

Aloitamme viikolla 12, keskiviikosta 21.3.2018 eteenpäin, 10 viikon jaksolla. Lähtökohtana on, että asiakas osallistuu ryhmään kerran viikossa ja maksaa päivästä 20 €.

Luotsaajat Eila Saarva ja Tiina Aulin odottelevat jo innolla hyvää seuraa ja mielekästä tekemistä kaipaavia ikäihmisiä ryhmiinsä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut keskiviikosta 14.3.2018 klo 8.00 alkaen päivätoiminta Pirttiin

Eila Saarva 040 6305939, Tiina Aulin 040 6463452