Uutisarkisto

17.2.2017 – Talvilomaviikon ohjelmaa


 SALIBANDYÄ JA FUTSALIA MONITOIMIHALLILLA

                                                                                   

Ulkoliikuntaolosuhteet ovat talvilomaviikolla haastavat. Alkuviikon lämpöaalto söi ulkojäitä eikä ensi viikon tilanteesta ole vielä varmuutta. Hiihtoladut kaipaavat lisää lunta. Viime viikolla lumettamalla kuntoon saatettu Matikan kuntoradan 800 metrin lenkki on myös sään armoilla. Perinteisen hiihdon ladun ja pitempien reittien kuntoon saattaminen vaatii jo kunnon lumisadetta. Hiihto-olosuhteita kannattaa tiedustella suoraan jäähallilta puh. 855 682 tai seurata kaupungin kotisivujen liikuntatoimen latutilanne –palstaa.

Uimakoulussa vielä tilaa

 Perinteinen talvilomaviikon uimakoulu järjestetään uimahallilla maanantaista perjantaihin 20.-24.2. Opetusta annetaan neljässä ryhmässä siten, että kolme varttia kestävät alkeisryhmät alkavat päivittäin klo 10.30 ja 11.30 sekä jatkoryhmät klo 12.30 ja 13.30. Alaikäraja on viisi vuotta ja osanottomaksu 4 euroa/kerta. Pikaiset ilmoittautumiset uimahallille puh. 851063 ma-pe klo 15.30-20 ja la klo 13.30-16. Mukaan mahtuu 10 lasta/ryhmä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikelle kansalle uimahalli on auki talvilomaviikolla arkisin jo klo 13 alkaen iltayhdeksään asti ja lauantaisin klo 13-17 sekä aamu-uinti keskiviikkona klo 6-8.30. Myös eläkeläisten ja veteraanien jumpat pidetään normaaliin tapaan. Ainoastaan kansalaisopiston jumpat ovat tauolla.

 Jäähalli avoinna päivisin

Jos ovat ulkoluistelukelit arvaamattomat, niin Jääkukko tarjoaa takuuvarman mahdollisuuden maksuttomaan luisteluun kaiket arkipäivät. Aamupäivät klo 9-12 ovat rauhoitetut mailattomaan luisteluun ja iltapäivisin klo 12.30-16 sallitaan mailojen käyttö. Joulunajan tapaan alle 10-vuotiaat voivat aamupäivien mailattomilla vuoroillakin touhuta mailojen kanssa. Lisäksi yleisöluisteluvuoro toimii normaaliin tapaan sunnuntaisin klo 12.15 – 13.40.

 Saleihinkin pääsee

Urheilutalon ja keskustan koulujen liikuntasalien vakiovuorot ovat harrastajien käytössä myös talvilomaviikolla, mutta kyläkoulujen salit aiempaan tapaan kiinni. Vakiovuorojen lisäksi on Urheilutalolla mahdollisuus pelata vaikka sulkapalloa päiväsaikaan varaamalla vuoron liikuntatoimistosta puh. 050-5180 589. Urheilutalon alakerran painisalin kaksi pingispöytää ovat myös varattavissa käyttöön. Urheilutalon vuorot ovat maksullisia.

Monitoimihallilla sählyä ja futsalia alakouluikäisille

Monitoimihalli luo uusia mahdollisuuksia myös talvilomaviikolla. Normaalisti pyörivien vakiovuorojen ohella on päiväsaikaan tarjolla sählyä ja futsalia maanantaista perjantaihin. Jyskeen salibandyjaoston vetäjät vastaavat toiminnasta klo 10-13 ja jalkapallojaoston ohjaajat ovat paikalla klo 13-15. Salibandyyn ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset tytöt ja pojat joka päivä kun taas futsalissa maanantai, keskiviikko ja perjantai ovat poikien päiviä tyttöjen vuoron ollessa tiistaina ja torstaina.

Kaupungin puolesta paikalla isännöi nuoriso-ohjaaja Riku Kuurne järjestäen tarpeen mukaan muutakin hauskaa toimintaa. Tarkoituksena ei ole niinkään uusien pelihienouksien oppiminen vaan reipas yhdessäolo liikunnan parissa.

Toiminta on maksutonta. Mukaan tarvitaan vain sisäpelivarusteet.

Talvilomaviikon liikuntamahdollisuuksista lisätietoa liikuntatoimistosta p. 050-5180 589.