Uutisarkisto

Sivistysvaliokunta hyväksyi sopimuksen Urheilutalon hoidosta

Julkaistu: 19.2.2021

Urheilutalo on liikuntaa harrastavien laitilalaisten suuressa suosiossa.


Laitilan sivistysvaliokunta kokoontui 18.2.2021 ja hyväksyi ehdotetun sopimuksen Laitilan kaupungin liikuntatoimen ja voimaseura Team West Coast Power ry:n kanssa Urheilutalon ovien avaus- ja kuntosalin siivouspalveluista 1.3.-31.12.2021 väliseksi ajaksi. Urheilutalo liikunta- ja punttisalit ovat laajan käyttäjäkunnan aktiivisessa käytössä ja talonmiehen työajan puitteissa oleva palveluaika ei kata koko tarvetta. Myös koronavirustilanne ja suunnitteilla oleva Urheilutalon remontti osaltaan vaikuttavat palvelutarpeen muuttumiseen aiemmasta. Liikuntatoimi haluaa mahdollistaa Urheilutalon monipuolisen käytön kaikille ja on todennut, että seuran kanssa tehtävä sopimus palvelisi tässä hetkessä parhaiten käyttäjiä. Sopimus laadittiin vuoden loppuun, sillä liikuntatoimi tulee kilpailuttamaan syyskuussa 2021 Urheilutalon ovien hoitamisen ja tilan tarkistamisen. Uudesta sopimuksesta päätetään vuoden 2021 lopussa.

Valiokunta valitsi urheilun saralta palkittavat tahot

Vuosittaiseen tapaan Laitilassa on huomioitu menestynyt urheilija, valmentaja/vetäjä, tulokas ja joukkue. Liikuntatoimi on kerännyt seuroilta, jaostoilta ja muilta toimijoilta ehdotuksia palkittavista henkilöistä ja joukkueista. Valintojen lähtökohtana on laitilalaisuus. Joukkueeseen voi kuulua myös muiden paikkakuntien edustajia. Valiokunta teki valinnat ehdotusten perusteella ja huomioi myös edellisenä vuonna SM-kisoissa tai arvokkaammissa kisoissa kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet laitilalaiset urheilijat. Pitkän, 20-vuotisen käytännön mukaan kaupungin SM-menestyksen huomioiminen koskee aina 14-vuotiaista veteraanisarjoihin asti.

Palkinnon saajat julkistetaan torstaina 25.2. klo 18.00 ”Laitilan kaupungin liikuntatoimi” -Facebook-sivuilla tapahtuvassa live-lähetyksessä. 

 

Lisätiedot: vs. sivistystoimenjohtaja Nestori Mäkelä, puh. 040 1984154, nestori.makela@laitila.fi