Perhelinja

Julkaistu: 15.5.2018


Laitilan alueella on alkamassa uusi palvelu, Perhelinja, yhteistyössä kunnan ja alueen muiden toimijoiden kanssa. Sosiaalialan järjestöt jalkauttavat palveluitaan lasten, nuorten ja perheiden tueksi alueella säännöllisesti liikkuvan palvelubussin, Perhelinjan, avulla.

Perhelinja on tarkoitettu kenelle tahansa lapselle, nuorelle, äidille, isälle tai vaikka isovanhemmalle, jolla on perheeseen liittyviä haasteita tai joka on huolissaan läheisensä hyvinvoinnista. Elämässä voi olla esimerkiksi yksinäisyyttä, kiusaamista, ero tai muita perheen sisäisiä ongelmia.  Apua voi olla vaikea pyytää ystäviltä, vanhemmilta tai tuttavilta tai aina ei edes tiedä mistä apua hakisi.

Meille voit tulla juttelemaan luottamuksellisesti isosta tai pienestä asiasta tai kysymään neuvoa ilman ajanvarausta. Toiveestasi voimme räätälöidä tilanteeseesi sopivan jatkoavun ja -tuen palveluista, jotka ovat sinua lähellä. Apua ja neuvoja antavat sote-järjestöjen ammattilaiset. Palvelu on asiakkaalle maksutonta.

 Perhelinja alkaa kulkemaan Laitilan keskustan alueella toukokuun puolesta välistä aina Juhannukseen saakka, josta se jää kesätauolle (21.6.-6.8.2018). Perhelinja alkaa kulkemaan alueilla jälleen elokuun puolesta välistä alkaen tarkemman aikataulun mukaan. Perhelinjan aikataulu, pysäkit ja yhteystiedot löydät osoitteesta: www.perhelinja.fi  

 Tule rohkeasti juttelemaan, kun bongaat meidät!