Uutisarkisto

LaKeKe järjestää Kesäkauden avajaiset - “Haluamme tuoda johtavat viranhaltijat ja kuntalaiset lähemmäs toisiaan”

Julkaistu: 17.5.2023


Perjantaina 9.6. keskustan kehittämisen hanke LaKeKe kutsuu kuntalaiset nauttimaan Kesäkauden avajaisista klo 15.00 alkaen Kirkkopuiston ja torin alueelle. Kyseessä on piknik-tapahtuma, jossa on tiedossa musiikkia ja kevyttä ohjelmaa klo 18 asti. Viltit ja eväskorit mukaan! 

LaKeKe-hankkeen aikana on kuntalaisten kanssa keskusteltu paljon siitä, miten yhä useampi kaupungin johtavista viranhaltijoista on nykyisin ulkopaikkakuntalainen. Tämä ja kaupungintalon turvallisuusjärjestelyt ovat johtaneet siihen, että kuntalaiset ja viranhaltijat ovat etääntyneet toisistaan.  Myös tämän johdosta LaKeKe haluaa järjestää Kesäkauden avajaiset, ja pyrkii tämän tempauksen kautta vastaamaan osaltaan kuntalaisten kysyntään lähentää kuntalaisten ja viranhaltijoiden välejä.  Jos tapahtuma koetaan onnistuneeksi, sille on helppo lähteä rakentamaan jatkoa. 

Huonon sään sattuessa tapahtuman varapäivä on perjantai 16.6. Mahdollinen peruuntuminen ilmoitetaan Kaupungin kotisivuilla, sekä sosiaalisen median kanavissa torstaina 8.6. (/15.6.) sen hetkisen sääennustuksen mukaan.