Uutisarkisto

Laitilan kaupunki hakee kaupunginjohtajan sihteeriä

Julkaistu: 4.2.2019

Mainiomman Laitilan kaupunginjohtaja etsii työkaveriksi

KAUPUNGINJOHTAJAN SIHTEERIÄ

Laitila, 8700 asukkaan kaupunki, sijoittuu keskelle Varsinais-Suomen vahvaa kasvualuetta, Turun ja Rauman väliin. Elinvoimamme on positiivinen ja kaupunki tunnetaan positiivisesta otteesta niin 3-sektorin kuin yritysten kumppanina.  Strategisena tavoitteena on elinvoiman ja kasvun jatkuminen tulevinakin vuosina ja siten huolehtia asukkaiden hyvinvoinnista. Kaupunginjohtajan sihteerin tehtävä tulee avoimeksi 1.6.2019 alkaen, tai sopimuksen mukaan, kun nykyinen sihteeri on siirtymässä eläkkeelle.

Keskeiset työtehtävät ovat johdon sihteerin vaativat toimistotehtävät ja viestintä-markkinointitehtävät. Johdon sihteeri työskentelee kaupunginjohtajan sihteerinä ja yhteistyössä hallintosihteerin kanssa sekä viestintä- ja markkinointitehtävissä koko organisaation kanssa. Toimit yhteyshenkilönä kaupungin luottamushenkilöihin sekä kaupunginjohtajan kaupungin ulkopuolisiin verkostoihin.

Kielitaitovaatimus; Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Englanninkielen hyvä taito luetaan hakijan eduksi.

Tietotekniset vaatimukset; Hallitset tietotekniikan office-toiminnot sekä kykenet oppimaan uusia ohjelmistoja asianhallinnasta, talous- ja henkilöstöhallinnosta sekä viestintä-markkinointijärjestelmistä. Hallitset sosiaalisen median viestintäkanavat osana nykyaikaista tiedottamista.

Sinulta odotetaan positiivista asennetta, hyvää yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä sekä aitoa halua oppia uutta sekä ohjata viestintä-markkinointia organisaatiossa. Arvostamme joustavuutta ja hyvää asiakaspalveluasennetta sekä erityistä luotettavuutta asioiden valmistelussa avustamisessa.

Kelpoisuusehto: Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaavan tasoinen koulutus.

Palkkaus: KVTES, 01TO1060

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja Laitilan kaupunki edellyttää työntekijöiltä myös huumetestit.

Tiedustelut; kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen 040 673 2001 (parhaiten tavoittaa ti 12.2 klo 8-9.30 tai 14.2 klo 8-16)

Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekry.fi  -palvelun kautta ke 20.2.2019 klo 12.00 mennessä. Rekrytoinnissa voidaan käyttää myös suorahakumenettelyä.