Kuvia Laitilasta kerätään #kukkokaupungingalleriaan

Julkaistu: 31.1.2020


Laitilan kaupunki järjestää Instagram-kuvakilpailu toivoen kartuttavansa valokuvien määrään kauniista Laitilan kaupungista. Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla julkisen kuvan tunnisteella #kukkokaupungingalleria Instagramissa (huomioithan, että Instagram-tilisi on julkinen) osallistumisaikana 1.2.–31.3.2020.

Kuvan pitää olla Laitilassa otettu ja kuvan julkaisijan itsensä ottama. Aihetunnisteen #kukkokaupungingalleria toivotaan keräävän kuvia eri puolilta Laitilaa ja kuvaavan Laitilan monipuolisuutta: eri vuodenaikoja, tapahtumia ja kohteita. Toivottavaa on, että kuvausajankohta ja tarkka kuvauspaikka ovat kerrottuna kuvan tekstissä.

Kuvalla ei saa loukata kenenkään henkilön yksityisyyttä tai tekijänoikeuksia. Kuvan julkaisijalla tulee olla suostumus julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä. Kuva voi olla otettu muunakin ajankohtana kuin kilpailuaikana, mutta sen julkaisun tulee tapahtua #kukkokaupungingalleria -aihetunnisteella kilpailuaikana. 

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole Laitilan kaupungin työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

Kilpailuun osallistuvat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa eikä se liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

PALKINTO!

Kilpailussa palkitaan neljä eri kuvaa. Kuvien julkaisijat palkitaan lippu- ja herkkupaketilla Laitilan Kinoon (arvo n. 30 euroa), yhdessä paketissa on 2 x elokuvalippu ja 2 x herkkulippu.

Kilpailuajan päätyttyä Laitilan kaupungin työntekijöistä koostuva raati valitsee voittajakuvat ja perustelee valinnan osallistumiskriteerit täyttäneistä kuvista. Yhteensä palkitaan 4 eri kuvaa ja näiden kuvien julkaisijat. Kilpailun järjestäjä ottaa yhteyttä voittajiin Instagramin kautta ja sopii palkinnon toimittamisesta. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten.

>>>> LUE KILPAILUN SÄÄNNÖT KOKONAISUUDESSAAN >>>>