Kuudelle Laitilan kaupungin työntekijälle ojennettiin kuntaliiton kultaiset ansiomerkit

Julkaistu: 7.12.2020

Vs. talous- ja hallintojohtaja Heli Kiertokari-Laitinen ja kaupunginjohtaja Lauri Kattelus ojentamassa ansiomerkkiä ja kunniakirjaa koulusihteeri Hannele Viitaselle. Ravitsemistyöntekijä Marjo Tuuna ja tekninen työnjohtaja Teppo Paavola seisovat taustalla ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Kuusisto mikrofonissa.


Laitilan kaupunki ojensi Suomen Kuntaliiton kultaiset ansiomerkit itsenäisyysjuhlan yhteydessä.  Tilaisuudessa ojennettiin ansiomerkit 30 ja 40 vuotta kunnallisessa palveluksessa toimimisesta. Ansiomerkkien myöntämisellä on Suomessa pitkät perinteet: ensimmäiset ansiomerkit on myönnetty jo vuonna 1944. Ansiomerkki on perinteinen ja arvokas tapa palkita ja kiittää ansiokkaasta työstä kunnan hyväksi. Myös Laitilan kaupunki on pitkään vaalinut perinnettä vuosittain järjestettävällä tilaisuudella, jossa viimeisimmät ansiomerkkiin oikeutetut työntekijät saavat kiitoksensa pitkästä kunnallisesta työurasta.

Kultaisen ansiomerkin 40 vuoden kunnallisesta palveluksesta saivat lähihoitaja Ilse Airasmäki, ravitsemistyöntekijä Marjo Tuuna ja koulusihteeri Hannele Viitanen. Kultaisen ansiomerkin 30 vuoden kunnallisesta palveluksesta saivat siivooja Heli Lintuharju, hoitoapulainen Merja Mattila ja tekninen työnjohtaja Teppo Paavola.

 

Lisätiedot: vs. talous- ja hallintojohtaja Heli Kiertokari-Laitinen, puh. 050 5180588, heli.kiertokari@laitila.fi